18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
jakubczyk1985 2011-03-06, 19:25
robię identyczną minę kiedy moja dziewczyna wspomina mi o dziecku

Bić, bić i jeszcze raz bić.
Zgłoś
@ndrew 2011-03-06, 19:34 6
To jest pojebane że małe dziewczynki są w horrorach bardziej przerażające niż psychopatyczni mordercy.
Zgłoś
kowal77 2011-03-06, 21:38 34
A pokojówka stanęła i zaczęła się gapić jakby chciała powiedzieć: "A więc spotykamy się ponownie...".
Zgłoś
misiek_nsk 2011-03-06, 21:42 1
Oglądałem kiedyś coś podobnego tyle że jedna osoba nie wytrzymała i sprzedała buta w plecy takiej dziewczynce
Zgłoś
boobek 2011-03-06, 21:51 31
@up masz

Ja
Zgłoś
Gszysztow 2011-03-06, 21:53 2
W Polsce by nie przeszło, w 10 minut psiarnia by ją z klatki zawinęła albo menel zaczął tak prosić o dwójkę, że dziewczę by uciekło natychmiast

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
misiekg3 2011-03-06, 22:04 2
Co ciekawe jak kolesie panikowali:) napierdalali w F.E.A.R. w nocy a teraz srają po gaciach bo Alma stoi na korytarzu xD kto grał wie o czym mówie.
Zgłoś
Bezimienny15150 2011-03-06, 22:07 1
@boobek

dzięki, lepsze niż tamto wyżej ;D
Zgłoś
bula1946 2011-03-06, 22:24
o kurwa haehuaeh "pacnij na gg" ja pierdole kto to wymyślił ? xD

kocham Katarzynę <3
Zgłoś
n................t 2011-03-06, 22:33
wow, w końcu jakaś nie żałosna, i w miarę śmieszna "ukryta kamera".
Zgłoś
hailtotheparanoia 2011-03-06, 23:22
Widzę że Cuatro, jeszcze nie do końca padło na pizdę.
Zgłoś
eu4yaon 2011-03-07, 11:04
Pani sprzątaczka widziała w swoim zyciu juz wszystko
Zgłoś
Koperek 2011-03-07, 15:57
@misiekg3
Głupi jesteś. Nie chodzi tu o jakąś jebaną grę tylko o to że taka dziewczynka w kulturze japońskiej jest symbolem zła i śmierci.
Zgłoś
V................m 2011-03-07, 23:26
@Koperek

Jak widzisz akcja filmiku raczej nie dzieje się w Japonii, toteż misiekg3 ma po części rację.
Gdyby nie Ring, Dark Water i np. F.E.A.R to większość tych ludzi, nie skumałaby o co chodzi. No może skumali by Ci, którzy oglądali lub czytali "Lśnienie" Kinga, ale tam był troszkę inny motyw.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów