Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylko co z tego, że będziesz jechał przepisowo, skoro źle ustawiony radar i tak zrobi zdjęcie, bo źle zmierzy prędkość.
Radary są ustawione do wyłapywania przy przekroczeniu prędkości o co najmniej 15-20km/h, więc raczej nie złapie
a za takie kurewskie praktyki nalezy sie karny kutas do ryja tym chujom ze sm
Pizdą możesz być co najwyżej Ty, jak jeździsz za szybko kozacz, kozacz, kiedyś wypierdolisz się przy nadmiernej prędkości i obyś na harda trafił z dopiskiem, że to Ty i z własnej głupoty tam trafiłeś. I obyś tylko siebie do grobu zabrał
Co jeszcze do mojej jazdy, prawko mam od półtora roku, zdałem za 1 razem, nie miałem żadnej stłuczki, wypadku, kraksy. Dla Ciebie taka osoba to pizdeczka, a dla większości porządny kierowca
Cóż za zdolniacha zapewne z Religii też piąteczka zawsze siedziała
Pizdą możesz być co najwyżej Ty, jak jeździsz za szybko kozacz, kozacz, kiedyś wypierdolisz się przy nadmiernej prędkości i obyś na harda trafił z dopiskiem, że to Ty i z własnej głupoty tam trafiłeś. I obyś tylko siebie do grobu zabrał
Co jeszcze do mojej jazdy, prawko mam od półtora roku, zdałem za 1 razem, nie miałem żadnej stłuczki, wypadku, kraksy. Dla Ciebie taka osoba to pizdeczka, a dla większości porządny kierowca
twoje półtora roku prawa jazdy ma się do moich 13 jak chuj ci w ryj. zdać można za pierwszym i za 10 w zależności od miasta... przykład miast ( np: warszawa) które "wyjeżdżają" na egzamin np. do łomży, gdzie kiedyś dawali prawo jazdy za świniaka a teraz przejeżdża się przez dwa skrzyżowania ze światłami...
że nie miałeś żadnej stłuczki??? a jak w czasie stłuczki zachowasz się jak pizdeczka??
i wielki kierowco: jak jesteś na sadolu to wiesz z harda (pizdeczki tam nie zaglądają) iż stłuczka, kraksa czy wypadek nie koniecznie są z naszej winy - czasami trafi się pijak który wypierdoli w nas nim się nawet nie obejrzymy.
więc znawco: stul "pizdeczkę", idź oglądać swoje prawo jazdy i dalej zapierdalaj 55 konnym chujostwem z czterdziestką na liczniku lewym pasem blokując płynny ruch bo jesteś zajebisty.
ps: przykład drogi ekspresowej białystok - jeżewo i coś tam na końcu - 90 km/h ze względu na brak ekranów akustycznych... wszyscy zapierdalają drogą ekspresową - tak wynika ze znaków a tu ograniczenie do 90 a do tego droga oddana około miesiąca temu. no kurwa!
twoje półtora roku prawa jazdy ma się do moich 13 jak chuj ci w ryj. zdać można za pierwszym i za 10 w zależności od miasta... przykład miast ( np: warszawa) które "wyjeżdżają" na egzamin np. do łomży, gdzie kiedyś dawali prawo jazdy za świniaka a teraz przejeżdża się przez dwa skrzyżowania ze światłami...
Nie wiem jak Ty, ale ja kutasów ssać nie będę. Ty jak chcesz to to rób, więc chuj Ci w ryj, ale nie mój, gejem nie jestem. W moim mieście zdaje ok 45-50% za 1 razem, jeździ się w wielu miejscach, więc łatwo nie jest, ale opanowanie i umiejętności to podstawa
że nie miałeś żadnej stłuczki??? a jak w czasie stłuczki zachowasz się jak pizdeczka??
Miałem 2 razy awarie samochodu, poradziłem sobie. Przy stłuczce? Raczej normalnie, zależy od sytuacji, ale nie jedno widziałem.
i wielki kierowco: jak jesteś na sadolu to wiesz z harda (pizdeczki tam nie zaglądają) iż stłuczka, kraksa czy wypadek nie koniecznie są z naszej winy - czasami trafi się pijak który wypierdoli w nas nim się nawet nie obejrzymy.
Dobrze o tym wiem, ale mi chodzi o to, że jadąc nieprzepisowo zwiększasz ryzyko wypadku. To, że ktoś inny w nas uderzy, to już przypadek losowy, niestety.
więc znawco: stul "pizdeczkę", idź oglądać swoje prawo jazdy i dalej zapierdalaj 55 konnym chujostwem z czterdziestką na liczniku lewym pasem blokując płynny ruch bo jesteś zajebisty.
To czym zapierdalam nie ma nic do rzeczy, bo i 55 konnym można zapierdalać i łamać przepisy i nie wlekę się lewym pasem jeśli mogę normalnie jeździć prawym. A jak mam okazję wyprzedzić ślimaka, to to robię.
ps: przykład drogi ekspresowej białystok - jeżewo i coś tam na końcu - 90 km/h ze względu na brak ekranów akustycznych... wszyscy zapierdalają drogą ekspresową - tak wynika ze znaków a tu ograniczenie do 90 a do tego droga oddana około miesiąca temu. no kurwa!
Głupie przepisy też trzeba przestrzegać, moja wina?
Więc Pizdeczko nie udzielaj się w temacie, jeśli chuja wiesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów