jupiiiii nie ma to jak prawie u Pana Boga za piecem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Gratulacje dla gościa z kamerą A filmować i robić zdjęcia może komu chce i czemu chce puki nie jest na terenie prywatnym, na którym ktoś sobie tego nie życzy. Gorzej jest z upublicznianiem takich fotografii czy video na którym widać twarz jakiejś osoby... ale jeśli to jest "tłum" to już nie ma problemu...a podobno 3 osoby to już tłum
Ale się łysy obsrał jak policja przyjechała, a jak ładnie po pasach przechodził haha
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Ale się łysy obsrał jak policja przyjechała, a jak ładnie po pasach przechodził haha
Ciekawe czy mandat dostał za to że przeszedł przez ulice nie na pasach
Bardzo dobrze , że mamy takich ludzi. Te kurwy darmozjady jebane trzeba tępić. Straż miejska jest potrzebna jak chuj na czole. Potrafią tylko blokady na koła napierdalać i nic więcej.
Pan Emil z TVBIGOS wymiata
Ja tam i tak nie rozumiem tego całego podniecania się strażą i mandatami. Za coś w końcu je wystawiają, łamiesz prawo to obrywasz po kieszeni, proste jak konstrukcja cepa. A że państwo na tym zarabia to efekt uboczny. Kierowco jedź przepisowo.
Dobrutro napisał/a:
Ja tam i tak nie rozumiem tego całego podniecania się strażą i mandatami. Za coś w końcu je wystawiają, łamiesz prawo to obrywasz po kieszeni, proste jak konstrukcja cepa. A że państwo na tym zarabia to efekt uboczny. Kierowco jedź przepisowo.
Okej, taki kozak ? Więc zapierdzielaj z warszawy do wrocławia zgodnie z przepisami. Jak dojedziesz cały to będzie sukces. (dlatego ze pewnie kierowcy za żółwie tępo by ciebie zapierdzielili )
Więcej taki przestrzegający cholernie przepisów to będzie cyrk.
A co do SM, walą fotki ile się da. ustawiają tak fotoradary tylko by zarobić i tyle.
Rozumiem zapłacić mandat jak Policeman walnie z laserówki nam ze jechaliśmy przez teren zabudowany 120 km/h
Ale by przyszło pocztą ze przekroczyliśmy prędkość o 10km w terenie zabudowanym to SM potrafi, ba i to bez fotki ci wyślą, a po odesłaniu pisma że zapłacę mandat jeżeli otrzymam zdjęcie nagle makiem zasiał
Film który powinien przemówić nie jednej osobie do zatrzymania się i powalczenia o swoje. SM i Policja to nie spółka akcyjna. Żyją z naszych podatków. Słabi mnie to, że polak polakowi... Dziękuję.
Trzeba tępić to "jebane ścierwo" kurwa twoja mać Szanowny Panie Komendancie !.
Fajna wioska nie ma co, straż miejska która bawi się w zarabianie kasy na fotoradarach, leśnik ćwiczący kung fu, a do tego jakiś debil biega z kamerą, istny jarmark. XD
Panie Emilu trzymam kciuki za pana i pana walkę z tym bezprawiem ! Brawo !
a moze by tak petycje podpisac na rozwiazanie strazy miejskiej ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów