📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
A ja i tak uważam że ta cała brytyjska straż, która musi chodzić jak nakręcona na sprężynkę, mając totalnie w dupie wszystko co jest dookoła nich, jest jedną z najbardziej popierdolonych i idiotycznych tradycji, które jeszcze istnieją w Europie. Głupotą ustępuje jedynie od ucieczek przed bykami.
@up cała brytyjska monarchia to popierdolona tradycja bo królowa prawnie nic nie może. Rodzina królewska to są jebane pasożyty. Balują za kasę podatnika i chuja robią.
Raz do roku jak jakiś ksienciunio wytrzeźwieje, zejdzie z niego koks i małoletnie dziwki to idzie na onkologię zrobić sobie z dziećmi zdjęcie a potem wraca do swoich codziennych zadań czyli chujogrania.
Brytyjczycy są idiotami bo już dawno powinni pogonić te pasożyty.
-Ernest Hemingway
Raz do roku jak jakiś ksienciunio wytrzeźwieje, zejdzie z niego koks i małoletnie dziwki to idzie na onkologię zrobić sobie z dziećmi zdjęcie a potem wraca do swoich codziennych zadań czyli chujogrania.
Brytyjczycy są idiotami bo już dawno powinni pogonić te pasożyty.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów