[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=cEuU64Zt4B0[/YouTube]
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"W przypadkach gdy ktoś dalej wkurwia strażnika może dostać bagnetem pod kichę albo po prostu go zastrzeli. To są prawdziwi żołnierze pilnujący królowej a nie maskotki dla turystów.
Kiedyś też w to wierzyłem. Jeżeli faktycznie zaczniesz szukać informacji na ten temat to okazuję się że nagle żadnych nie ma a jeżeli już są to na stronach które nie mają za grosz rzetelności. Tak na logikę wystarczy sobie uświadomić że anglistan to kraj w którym policja nie nosi ze sobą broni i zanim wezwą posiłki z gnatem proszą dziesiątki razy bandytę by zaprzestał swoich czynności. Teraz wyobraź sobie że w tym samym kraju jakiś pompon zabija natrętnego turystę. Coś tutaj nie pasuje prawda?
Tak sobie jeszcze przypomniałem podczas pisania że była jakaś sytuacja gdzie allahu niedaleko właśnie takiego strażnika biegał i dźgał ludzi na ulicy. Został on zastrzelony ale przez prywatnego ochroniarza lub ochroniarza z innego kraju (nie jestem pewny kto to był)
@Abraxus
Kiedyś też w to wierzyłem. Jeżeli faktycznie zaczniesz szukać informacji na ten temat to okazuję się że nagle żadnych nie ma a jeżeli już są to na stronach które nie mają za grosz rzetelności. Tak na logikę wystarczy sobie uświadomić że anglistan to kraj w którym policja nie nosi ze sobą broni i zanim wezwą posiłki z gnatem proszą dziesiątki razy bandytę by zaprzestał swoich czynności. Teraz wyobraź sobie że w tym samym kraju jakiś pompon zabija natrętnego turystę. Coś tutaj nie pasuje prawda?
Tak sobie jeszcze przypomniałem podczas pisania że była jakaś sytuacja gdzie allahu niedaleko właśnie takiego strażnika biegał i dźgał ludzi na ulicy. Został on zastrzelony ale przez prywatnego ochroniarza lub ochroniarza z innego kraju (nie jestem pewny kto to był)
Brytole mają bardzo skuteczną policję pomimo tego, że nie mają broni. Nasi im do pięt nie dorastają.
Prawo mają również bezwzględne i działające natychmiastowo. Policja nie nosi broni bo każdy patus wie, że jak dotknie policjanta i go złapią to mu wjebią taką drakońską karę, że wyjdzie z pierdla siwy o lasce.
Wyroki zapadają momentalnie. Nie ma 10 letniego procesu jak u nas.
Poszukaj dobrze w internecie filmików. Jest mnóstwo źródeł w których jest napisane, że gwardziści dostają do broni ostrą amunicję.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów