Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=cEuU64Zt4B0[/YouTube]
Tu nawet nie trzeba znać kultury i obyczajów tylko mieć iq powyżej ameby.
Ma jebaną barierkę i każdy kurwa mający więcej jak 2 zwoje mózgowe wie, że się nie przechodzi bo do czegoś one służą.
W przypadkach gdy ktoś dalej wkurwia strażnika może dostać bagnetem pod kichę albo po prostu go zastrzeli. To są prawdziwi żołnierze pilnujący królowej a nie maskotki dla turystów.
Kiedyś też w to wierzyłem. Jeżeli faktycznie zaczniesz szukać informacji na ten temat to okazuję się że nagle żadnych nie ma a jeżeli już są to na stronach które nie mają za grosz rzetelności. Tak na logikę wystarczy sobie uświadomić że anglistan to kraj w którym policja nie nosi ze sobą broni i zanim wezwą posiłki z gnatem proszą dziesiątki razy bandytę by zaprzestał swoich czynności. Teraz wyobraź sobie że w tym samym kraju jakiś pompon zabija natrętnego turystę. Coś tutaj nie pasuje prawda?
Tak sobie jeszcze przypomniałem podczas pisania że była jakaś sytuacja gdzie allahu niedaleko właśnie takiego strażnika biegał i dźgał ludzi na ulicy. Został on zastrzelony ale przez prywatnego ochroniarza lub ochroniarza z innego kraju (nie jestem pewny kto to był)
@Abraxus
Kiedyś też w to wierzyłem. Jeżeli faktycznie zaczniesz szukać informacji na ten temat to okazuję się że nagle żadnych nie ma a jeżeli już są to na stronach które nie mają za grosz rzetelności. Tak na logikę wystarczy sobie uświadomić że anglistan to kraj w którym policja nie nosi ze sobą broni i zanim wezwą posiłki z gnatem proszą dziesiątki razy bandytę by zaprzestał swoich czynności. Teraz wyobraź sobie że w tym samym kraju jakiś pompon zabija natrętnego turystę. Coś tutaj nie pasuje prawda?
Tak sobie jeszcze przypomniałem podczas pisania że była jakaś sytuacja gdzie allahu niedaleko właśnie takiego strażnika biegał i dźgał ludzi na ulicy. Został on zastrzelony ale przez prywatnego ochroniarza lub ochroniarza z innego kraju (nie jestem pewny kto to był)
Brytole mają bardzo skuteczną policję pomimo tego, że nie mają broni. Nasi im do pięt nie dorastają.
Prawo mają również bezwzględne i działające natychmiastowo. Policja nie nosi broni bo każdy patus wie, że jak dotknie policjanta i go złapią to mu wjebią taką drakońską karę, że wyjdzie z pierdla siwy o lasce.
Wyroki zapadają momentalnie. Nie ma 10 letniego procesu jak u nas.
Poszukaj dobrze w internecie filmików. Jest mnóstwo źródeł w których jest napisane, że gwardziści dostają do broni ostrą amunicję.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów