@Szajba_Man
Ale ty jesteś zjebany, kosmos.
Jakoś kurwa grzecznym dzieciątkiem nie byłem, a ani razu mnie psy ani straż miejska nie nękała. Dlaczego? Bo po chuj miałem łamać prawo skoro wiem jakie są tego konsekwencje.
Jest zakaz palenia? To idę zapalić jebane 10metrów dalej gdzie się do tego nie przysrają.
Jest zakaz spożywania alkoholu? To idę do baru/pubu albo do siebie/znajomego do domu albo na ogródek albo robię to tak żeby żaden organ władzy tego kurwa nie widział (co do zakazów to niektóre są przegięciem, ale nie o tym temat).
Jak się zdarzy, że mnie przyłapią to przyjmę ten jebany mandat bo te 5dyszek to nie jest majątek, a za bycie frajerem który dał się capnąć należy płacić. Tym bardziej chyba lepiej grzecznie przyjąć świstek niż się szarpać jak dzika świnia i mieć jeszcze jakieś większe konsekwencje z tego.
Zresztą więcej słów na ciebie szkoda bo prezentujesz poziom tych dzieciaków z filmiku którzy potrafią tylko krzyczeć i nagrywać, ale zrobić coś więcej to nichuja bo nie masz pojęcia idioto jeden od jakiego momentu zaczęto nagrywać film i jak to wyglądało z początku bo ten frajer od fajki nie wygląda na takiego który chciał sprawę normalnie załatwić.