Papieroska?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
może śmieszne ale wiedzą że jak zapali szluga zamknie ryj i wsiądzie grzecznie do radiowozu
luja27 napisał/a:
To się napracowala w tej straży..
Zresztą nikomu nie potrzebnej
To jaką wtedy polecasz pracę dla ludzi upośledzonych i specjalnej troski? Oni też chcą czuć się potrzebni.
sklejanie kopert,robienie kart świątecznych,palm,stroików.
To się napracowala w tej straży..
Fakt nie pomyślałem o tym
Szacun
TB303 napisał/a:
To jaką wtedy polecasz pracę dla ludzi upośledzonych i specjalnej troski? Oni też chcą czuć się potrzebni.
Fakt nie pomyślałem o tym
Szacun
Tydzień temu głośno o tym było w telewizji,
TB303 napisał/a:
Ludziom upośledzonym nie daje się pracy, w której prawo daje im władzę. Na dodatek w naszym kraju sąd z góry uznaje, że władza nie kłamie więc bez nagrania prawie zawsze ich słowo wygrywa z twoim.
Robić takie rzeczy, jeszcze jakoś da się zrozumieć, chujowa praca. Nagrywanie tego i dopuszczenie do tego, że oglądam ten filmik tutaj. Takich ludzi tam przyjmują?
Jaki kraj, takie służby mundurowe.
Jaki kraj, tacy obywatele.
Dumna wielga polzga, pszedmusze hszeźdźijaństwa!
Jaki kraj, tacy obywatele.
Dumna wielga polzga, pszedmusze hszeźdźijaństwa!
straże miejskie zlikwidować a na ich miejsce wynająć Pana Korwina, który po ostatnich wyborach
i tak nie ma nic do roboty
i tak nie ma nic do roboty
ta strażniczka tylko do tego się nadaje
eustachu18 napisał/a:
ta strażniczka tylko do tego się nadaje
Pierdolisz cepie paskudny! Ja bym ją zdrowo wyruchał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów