CRS czyli prawdopodobnie Francja
CRS czyli prawdopodobnie Francja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakby kto pytał, to we Francji Gestapo Macrona właśnie tłucze strajkujących strażaków. To już mało kto wybaczy. No może poza Parlamentem Europejskim
Jak wiemy Unia nie widzi problemu w tym, by ta bezmózga banda kryminalistów tłukła przypadkowych ludzi, atakowała medyków udzielających pomocy rannym i dziennikarzy relacjonujących co się dzieje, zabierała telefony uniemożliwiając nagrywanie, strzelała granatami w twarze trwale okaleczając ludzi, czy też pacyfikowała sędziów.
PS. Macron w następnym tygodniu przyjeżdża do Polski i prawdopodobnie będzie truł o praworządności.
Ja pierdole
Tak się wprowadza demokracje we Francji. Ma ktoś ten filmik jak poturbowali sedziów we Francji?
No ale we Francji nie ma zdrajców, którzy lataja do UE kablowac na własny kraj.
Do momentu przejęcia władzy PiSowska swołocz atakowała poprzedni rząd w Europarlamencie.
Wyborcy PiSu mają pamięć złotej rybki.
Tyle że w tym przypadku Makaron chce przypiłowac socjalne rozpasanie.
Nie tyle chce co musi, żeby na socjal dla inżynierów starczyło, kogo najlepiej obciążyć? Pracujących, dlaczego nie odetnie brudasom socjalu? Bo to jest lewacka logika im się należy oni się asymilować błędne koło, nic dziwnego że głównie białych widzimy na tych strajkach, ciemni są zajęci okradaniem sklepów.
Ktoś wie dlaczego strażacy we Francji protestują?
"strażacy chcą, aby ich pracę uznać za niebezpieczny zawód, co oznaczałoby podwyżki w wynagrodzeniach o 200 euro. Ich pensje zamrożono 25 lat temu."
Nabrali osobników ze swoich dawnych kolonii to teraz mają tego żniwa. Na nich trzeba robić, a ich coraz więcej, to i pracować trzeba więcej.
To jest kara za te wszystkie kolonie które mieli. I za to że się dopuściło lewicę do władzy. Dziękujcie dla Jarka że wygrał bo dzięki temu możecie jeszcze w tej śmierdzącej Warszawie z domu wyjść bez strachu.
Tyle że w tym przypadku Makaron chce przypiłowac socjalne rozpasanie.
Tak kosztem jednych dla drugich. Wolę, żeby kasę dostał pracujący strażak niż leniwy bambus, który sprowadzi więcej ścierwa... Jakos przed makaronem i holandem Francja sobie dobrze radziła i nie potrzebowała tego gówna. Tyle, że pan każe a sługus makaron musi
Nie tyle chce co musi, żeby na socjal dla inżynierów starczyło, kogo najlepiej obciążyć? Pracujących, dlaczego nie odetnie brudasom socjalu? Bo to jest lewacka logika im się należy oni się asymilować błędne koło, nic dziwnego że głównie białych widzimy na tych strajkach, ciemni są zajęci okradaniem sklepów.
To są jego głosy... Cały bród przez imama i inne gówno jest pouczany na kogo głosować... Skurwysyny
W Polsce nie ma praworządności , nikt pałami nie napierdala , nikt nie wyrywa laptopów reporterom , gazem studentów nie zduszają... co to jest ja pytam ?
Same pizdy w Polskim rządzie zostały że nie potrafią manifestacji anty-rządowej rozjechać czołgami ? Jak na nowoczesny europejski kraj przystało ??!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów