📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dla strażaków zawsze piwo.
Chłopaki odwalają kawał dobrej roboty
Już wkurwiają mnie te wasze komentarze.
Dla Strażaków zawsze piwo.
Dla Jehowych zawsze piwo.
Dla cycków zawsze piwo.
Dla dupy zawsze piwo.
Dla ciapatych zawsze piwo.
Dla czarnego zawsze piwo.
Robicie się monotonni, kiedyś sadol zachwycał oryginalnością, a teraz na siłę wymyślacie byle gówno licząc, że dostaniecie piwo.
Dla cycków zawsze piwo.
Dla dupy zawsze piwo.
Robicie się monotonni, kiedyś sadol zachwycał oryginalnością, a teraz na siłę wymyślacie byle gówno licząc, że dostaniecie piwo.
madufo napisał/a:
Już wkurwiają mnie te wasze komentarze.
Dla cycków zawsze piwo.
Dla dupy zawsze piwo.
Dla madufo zawsze piwo
Majo rozmach skurwisyny .... W następnym filmiku zejdą na peryskopową
Brawo - i to jest postawa - wiedzą, że są potrzebni i żadna byle kałuża ich kurwa nie zatrzyma. Piwko leci.
Dobrze że włączyli wycieraczki
Poszedł jak dzik w maliny. Nie widać przy dachu "słomki"/"fajki" czy jak to się zwie, a nie zadławił się wodą. Jakiś ekspert?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów