Niestety, nie dojadą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niestety, nie dojadą
O ile się nie myle to i tak jest błąd straży pożarnej, przynajmniej w Polsce.
pomijając to, że nasz KD jest pojebany, to feranos ma rację
'Til your life is at an end.
Jebane hamburgery
Mi się wydaje, że to raczej Ruscy. Po końcowym słowie "da".
KurwaRomantyk napisał/a:
Mi się wydaje, że to raczej Ruscy. Po końcowym słowie "da".
Ty powinieneś mieć nick KurwaGeniusz, patrząc na Twoje wypowiedzi.
feranos napisał/a:
O ile się nie myle to i tak jest błąd straży pożarnej, przynajmniej w Polsce.
Chyba Cię łoś poszarpał, wina jest kolesia w osobówce, nie dość, że rozjebał samochód to jeszcze do więzienia pójdzie za takie coś bo kiedy w stanach jedzie wóz uprzywilejowany to każdy kierowca ma obowiązek zjechać na pobocze i zatrzymać się aby ułatwić przejazd. W Polsce to pewnie kilku kierowców tak robi...
hedstajl napisał/a:
Chyba Cię łoś poszarpał, wina jest kolesia w osobówce, nie dość, że rozjebał samochód to jeszcze do więzienia pójdzie za takie coś bo kiedy w stanach jedzie wóz uprzywilejowany to każdy kierowca ma obowiązek zjechać na pobocze i zatrzymać się aby ułatwić przejazd. W Polsce to pewnie kilku kierowców tak robi...
wina nie wina, czysta logika kierowcy pojazdu uprzywilejowanego powinna zadziałać. Bo idąc tym tokiem myślenia karetka zawsze powinna pierdolić wszystko i wjeżdżać na czerwonym nawet na największym skrzyżowaniu bez zwolnienia... no chyba że bardzo ufają wszystkim innym kierowcom dookoła
Co nie zmienia faktu, że gdyby kierowca osobówki zjechał na bok to nie byłoby komu dać piwa za temat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów