Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To po to ginął Łupaszka, by takie komunistyczne pomioty teraz po Polsce się panoszyły?
Wszyscy mylnie myślą o OSP jak o pijakach z remizy. Tymczasem teraz to świetnie wyszkoleni młodzi ludzie którzy ryzykują swoje życie zupełnie bezinteresownie, bo przecież 15 zł za godzinę wyjazdu to żadne pieniądze.
To wszystko zależny czy trafią tam rozsądni młodzi ludzie czy banda młodych gnojków którzy nie mają meliny do spotkań.
Wszyscy mylnie myślą o OSP jak o pijakach z remizy. Tymczasem teraz to świetnie wyszkoleni młodzi ludzie którzy ryzykują swoje życie zupełnie bezinteresownie, bo przecież 15 zł za godzinę wyjazdu to żadne pieniądze.
kasę dostaje tylko kierowca OSP. Mój ojciec jest prezesem a zarazem kierowcą, tylko kierowcy dostawali pieniądze - druhowie nie dostawali nic.
tak świetnie wyszkoleni, że na załączonym filmie brakuje palców do wyliczenia błędów
Działałem w OSP. Mam kupę kuzynów w OSP. Znam strażaków z przeróżnych miejscowości. Jedna wioska ma wspaniałych ochotników, a inna położona osiem kilometrów dalej wioska ma ochotników rodem z filmu "Piniondze to nie fszysko"
Nie generalizuj. OSP to porządni ludzie zawsze gotowi do akcji, nie do libacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów