Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sprytne - wożą sobie qrwe na odstresowanie..
Ile ma płacone twoja matka od wyjazdu?
Wszyscy mylnie myślą o OSP jak o pijakach z remizy. Tymczasem teraz to świetnie wyszkoleni młodzi ludzie którzy ryzykują swoje życie zupełnie bezinteresownie, bo przecież 15 zł za godzinę wyjazdu to żadne pieniądze.
Haha żule i złodzieje nic więcej
Nie za to że ludzi ratują czy coś, ale za to ile wypić potrafią
Wszyscy mylnie myślą o OSP jak o pijakach z remizy. Tymczasem teraz to świetnie wyszkoleni młodzi ludzie którzy ryzykują swoje życie zupełnie bezinteresownie, bo przecież 15 zł za godzinę wyjazdu to żadne pieniądze.
W ogóle co to za kurwa myślenie żeby płacić za godzinę na AKCJI HAHAH co za kurwa zjeby. Czyli w ich interesie jest robić AKCJE jak najdłużej żeby móc zarobić jak najwiecej tak?? Co za kurwa debilizm płacone powinno być właśnie za szybkość czyli powiedzmy akcja trwała 15 min to strażak dostaje 100zł jak akcja trwała 2 godziny to też dostaje 100 zł ale już za 2h a nie za 15 min. Wiem, że akcja akcji nie równa, ale chodzi o logikę...
W ogóle co to za kurwa myślenie żeby płacić za godzinę na AKCJI HAHAH co za kurwa zjeby. Czyli w ich interesie jest robić AKCJE jak najdłużej żeby móc zarobić jak najwiecej tak?? Co za kurwa debilizm płacone powinno być właśnie za szybkość czyli powiedzmy akcja trwała 15 min to strażak dostaje 100zł jak akcja trwała 2 godziny to też dostaje 100 zł ale już za 2h a nie za 15 min. Wiem, że akcja akcji nie równa, ale chodzi o logikę...
nastepnym razem ujebiemy ci nogi bedzie szybciej
15 zł to chyba w bogatych gminach. Często sami muszą płacić za paliwo ,serwis ,sprzęt gaśniczy ,remonty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów