Strażacy zostali wezwani, aby otworzyć kontener na odzież PCK i wydostać mężczyznę znajdującego się w środku. Po kilku minutach zmagań z zamkiem otwarto pojemnik, a w środku znajdował się pijany mężczyzna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cyganie szybciej otwierają te kontenery
wieczko@wp.pl napisał/a:
kontrolerów PCK
O kontrolerach to ja słyszałam na USB, ale na PCK to ni chuja.
jak to jest, że strażacy potrzebują masę czasu, specjalistycznego sprzętu ażeby się dostać do takiego kontenera, a na moim osiedlu ciapruchą wystarczy patyk i dwie osoby do obserwacji żeby to rozwalić?!
To pojemnik na szmaty czy kasa pancerna?? Tyle się z tym pierdzielą. nie można było do pck zadzwonić żeby przyjechali i otworzyli kluczykiem?
wieczko@wp.pl napisał/a:
Kurwa... wielkie mi co 30 razy wyciągałem małych cyganów z kontrolerów PCK jak ich cygańscy rodzice wyrzucili tam na zakupy i nie było żadnych służb... gościa zwabily darmowe tekstylia A wóda w głowie dopełnia resztę
Za brak biletów PCK?
ANALizator napisał/a:
cygańskie bękarty są najlepsze, cyganica wpuszcza tam jednego dośrodnia, gówniak wybiera co lepsze fanty, i sam wychodzi górą potem
Miałem to pisać właśnie ale widzę, że nie tylko ja miałem takich sąsiadów. Kiedyś się cyganki spytałem co robi, bo widziałem jak dzieciar włazi do kontenera, a ona głupa rżnęła i kazała iść, bo ona wierzy w jezusa chrystusa, a ja jestem gnój i się wpierdalam w jej życie. Dzieciak powyrzucał ciuchy, stara chyc do siatki i wypełzł. Kazał mi wypierdalać, napluł mi pod nogi i poszli dalej. Poobwieszają się krzyżykami i rżną katolików, a zachowują się gorzej od żulerii pod lidlami.
Darmozjady jebane po wawce po 22 kręci sie tego pełno ale srednia wieku 30 lat i płeć pół na pół
Kurwa co to za strażacy ? Pierdoła się 5 minut z otwarciem jednego głupiego zamka
A to nie można do tych co opróżniają te kosze zadzwonić i o klucz poprosić? xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów