Kto sie nigdy nie najebał niech pierwszy rzuci kamień
Łap i nie przepierdol na głupoty. Nigdy nie doprowadziłem się do takiego stanu, a jeśli sam nie potrafisz to przestań pić
Kto sie nigdy nie najebał niech pierwszy rzuci kamień
To nie jest film o tym, jak się ktoś najebał, tylko o tym, jak zanurkował w świeżych szczynach
Łap i nie przepierdol na głupoty. Nigdy nie doprowadziłem się do takiego stanu, a jeśli sam nie potrafisz to przestań pić
Przestań pierdolić swojemu synowi w sieci, weź go na bok.
Ewentualnie przegrywy bez godności kręcące fejki, żeby zarabiać.
Ja się kiedyś tak naprułem, że wstałem w nocy i zaczęłem sikać w pokoju, tak jak bym się gdzieś odlewał w krzakach. Pamiętam to, bo matka wparowała do pokoju. Żenada i wstyd jaki wtedy poczułem sprawiły, że od razu wytrzeźwiałem.
Ja się kiedyś tak naprułem, że wstałem w nocy i zaczęłem sikać w pokoju, tak jak bym się gdzieś odlewał w krzakach. Pamiętam to, bo matka wparowała do pokoju. Żenada i wstyd jaki wtedy poczułem sprawiły, że od razu wytrzeźwiałem.
Sikales starym do lozka?
- tak wlasnie wygladaja angielscy gentelmeni. Angole potrafia sie nakurwic tak jak ten ziom na filmiku , angolki potrafia nakurwic sie jeszcze bardziej a potem pierdola : Polaki i Ruscy to pijom duzo!
koniec tlumaczenia.
Jusz tumacze jestem eksperten :
- tak wlasnie wygladaja angielscy gentelmeni. Angole potrafia sie nakurwic tak jak ten ziom na filmiku , angolki potrafia nakurwic sie jeszcze bardziej a potem pierdola : Polaki i Ruscy to pijom duzo!
koniec tlumaczenia.
Bo my wypijemy tyle co oni i nadal trzymamy się dobrze, albo chociaż trzymamy pion i wiemy co się dzieje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów