18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
CrazyEdek 2022-07-03, 7:02 33
Nie wyjebał się, nie oglądać

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
Halman 2022-07-03, 7:43 5
dobre, śmiechłem nawet
Zgłoś
stopwar 2022-07-03, 8:05 10
CrazyEdek napisał/a:

...nie oglądać

Dobry suchar nie jest zły.

Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2022-07-03, 8:48 3
Jebaniutki, nawet stopki nie schował, pewnie wyjebał się przy pierwszym skręcie w lewo, ale ze na trawę to nie będzie kontynuacji nawet tu na głównym.

Bo pić to trzeba umieć!
Zgłoś
Raider 2022-07-03, 10:35
Durny Ham burger
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-07-03, 11:11 1
Już jest lokowanie produktu na początku filmiku. Tacy celebryci nawet żałosnego suchara nie opowiadają za darmo. Za filmowanie w pionie wiecie co z tym gównem zrobić !

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-07-03, 11:54 2
My tu bekę z Karola ciśniemy, ale to on pojechał dymać swoją żonę o 40 lat młodszą od siebie
Zgłoś
Lololoney 2022-07-03, 12:25 7
OpenStreetMaps napisał/a:

Tacy celebryci nawet żałosnego suchara nie opowiadają za darmo.

No i kurwa co w tym złego?
Latami pracują na wizerunek i popularność (jakie by nie były, byleby działały), by teraz za durnego suchara pierdniętego do internetów zarobić więcej niż ty przez przynajmniej kilka miesięcy...
Już wolę takich celebrytów jak on, niż tych co im się od popularności we łbach przewraca i zaczynają być ekspertami w każdej dziedzinie...
Zgłoś
rara 2022-07-03, 12:51
Karol powiedz to przychodzi baba do sklepu i mówi i tak jutro przyjde w kapciach.
Zgłoś
croyna 2022-07-03, 13:07 2
co wy się do Pana Karola przypierdalacie
Zgłoś
1bolek1 2022-07-03, 15:36
Lololoney napisał/a:

No i kurwa co w tym złego?
Latami pracują na wizerunek i popularność (jakie by nie były, byleby działały), by teraz za durnego suchara pierdniętego do internetów zarobić więcej niż ty przez przynajmniej kilka miesięcy...
Już wolę takich celebrytów jak on, niż tych co im się od popularności we łbach przewraca i zaczynają być ekspertami w każdej dziedzinie...

przede wszystkim od polityki
Zgłoś
Janko 2022-07-03, 17:46
A już myślałem że się skurwysyn wyjebie
Zgłoś
miedzianek 2022-07-04, 11:20
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:

Jebaniutki, nawet stopki nie schował, pewnie wyjebał się przy pierwszym skręcie w lewo, ale ze na trawę to nie będzie kontynuacji nawet tu na głównym.

raczej nie, stopka sie zlozy do tylu, spraktykowane
Zgłoś
panar3 2022-07-04, 13:45
A ja tam lubię tego gościa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów