📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie nabiera się umiejętności jazdy, oraz nie zna się nagle przepisów ruchu drogowego po ukończeniu osiemnastu lat. A tak można bez dodatkowych spraw jeździć legalnie skuterkiem po ulicach.
ale mnie denerwuje czytanie z kartki...
bardzo szkoda ze nie ma filmiku jak wjeżdza w płotek, tak bardzo lubię się śmiac z tych idiotów
I kto teraz pokryje straty? No kto? Pewnie cała rodzina ciężko oszczędzała żeby sobie zrobić takie gustowne ogrodzenie a teraz wszystko poszło się jebać! I pewnie będą musieli wziąć kredyt żeby usunąć szkody... Ja pierdolę w jakim kraju my żyjemy, żeby każdy "pan władza" mógł sobie tak dewastować cudzą własność. Trzeba spierdalać na zmywak na wyspy bo tu życia nie ma...
Koleś ma dobry komentarz i w sumie nieźle parodiuje wszelkie "niusy" z polskich mediów.
Idealny przykład na to jak poważnym tonem i rozbudowanym komentarzem zrobić reportaż porównywalny do relacji z katastrofy kolejowej.
Jeżeli ktoś to wziął na poważnie to (chodzi mi o komentarz, bo samo zdarzenie miało miejsce ^^) o tych sztachetkach to gratuluję dystansu (:
Idealny przykład na to jak poważnym tonem i rozbudowanym komentarzem zrobić reportaż porównywalny do relacji z katastrofy kolejowej.
Jeżeli ktoś to wziął na poważnie to (chodzi mi o komentarz, bo samo zdarzenie miało miejsce ^^) o tych sztachetkach to gratuluję dystansu (:
Już wole gimbusów na skuterkach, którzy chociaż karty motorowerowe mają i jakiekolwiek pojęcie o tych sprzętach.
No cóż moc go przerosła... Zdarza się
Jutro będzie u Olejnik, a w poniedziałek w "Co z tą Polską" u T.Lisa.
Kurwa no jebłem... "A jednak stało się. Przednie koło uszkodziło 2 sztachetki; nie wiadomo kto teraz naprawi ogrodzenie." Wszystko to wypowiedziane tak jakby rozjebał całą ścianę domu. Gościu wszystko by potrafił powiedzieć jakby miała być żłoba narodowa. A strażnik tchórzliwy chuj. Jakby mu kurwa szkodziło chociaż przeprosić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów