📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do zobaczenia na hardzie, pewnie niebawem
Kurwa ale oni się tam bawią... wystarczyło by zakazać broni pod karą śmierci, potem wynająć kilku set snajperów i strzelać z dachów do śmieci z gangów
W realiach Manaus,on osiąga już wiek emerytalny.

phrontch napisał/a:
Ciekawe, czy dożyje pełnoletniości
Ciekawe, czy dożyje do przyszłego wtorku

Jak z filmu "Miasto Boga", aż strach myśleć, że takie rzeczy są tam normalnością.
Kolejny jeździec bez głowy rośnie. Jak mu się poszczesci to maczeta która będą mu ucinać łeb będzie ostra.
Asuritta napisał/a:
Kurwa ale oni się tam bawią... wystarczyło by zakazać broni pod karą śmierci, potem wynająć kilku set snajperów i strzelać z dachów do śmieci z gangów
Ciężko byłoby wybić pół kraju przez kilkaset osób

Średnia życia 15 lat.

outsidethebox86 napisał/a:
Jak z filmu "Miasto Boga", aż strach myśleć, że takie rzeczy są tam normalnością.
- któreś z nas umie pisać?
- ja
- to spiszesz listę ludzi, których zabijemy
Nie wiem jaki wiek w u da silvów trzeba osiągnąć żeby być pełnoletnim ale jeśli to 18, to są to nikłe szanse czego mu życzę, aby takie były

Oby nie

Asuritta napisał/a:
Ty chyba kurwa nie wiesz jak pracuje snajper... jprdle.
Asuritta napisał/a:
snajperzy napierdalaliby z procy lub z lukow, ewentualnie dmuchawki... skoro bron bylaby zakazana

Po mordzie widać że nic dobrego z tego nie wyrośnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów