18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
arcan86 2024-11-28, 8:14
Co to o za gówno? Przychlasty jakieś.
Zgłoś
T3RMINATOR 2024-11-28, 8:54 4
Jak na takiego suchoklatesa nieżle wywija tymi patykami. Ten brat faktycznie pizda
Zgłoś
Carson 2024-11-28, 9:23 2
I to mi się podoba, brawo dla streamera, a tej suce też mógł wyjebać gonga na ryj
Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-28, 11:51 2
Jak można się bić nie patrząc na przeciwnika
Zgłoś
killua 2024-11-28, 12:19
NapalonaFrytka napisał/a:

Ja pierdole, chłop dostał z partyzanta i jeszcze obił napastnika, co za pizda

no chyba chad nie pizda.
Zgłoś
LaChupacabra 2024-11-28, 14:13 1
@cipciurek

Zamówienia zbierasz czy o chuj ci chodzi z tym postem?
Zgłoś
HatakeIV 2024-11-28, 14:24 1
chłop chyba myślał że zaatakuje z zaskoczenia i wygra na punkty
Zgłoś
NapalonaFrytka 2024-11-28, 17:10 1
killua napisał/a:

no chyba chad nie pizda.

Pizda ten co go z partyzanta jebnął i zebrał wpierdziel
Zgłoś
elim 2024-11-28, 17:39
Tempa dzida szuka guza, ale dostała informację że pewnego dnia jak mu się omsknie ręka to może z niej niewiele zostać.
Zgłoś
killua 2024-11-28, 17:51
NapalonaFrytka napisał/a:

Pizda ten co go z partyzanta jebnął i zebrał wpierdziel

a no to tak. ale jakby nie zebrał wpierdolu to tez bylby pizda. kto z partyzanta atakuje ten pizdą zalatuje to starożytne chińskie przysłowie
Zgłoś
BazantSzary 2024-11-28, 18:17 1
@cipciurek

Wnuka mojego kolegi porwano w Warszawie na 99% w tym celu, tej nocy zaginął też jeszcze jeden podobny chłopak, a o skali tego precederu dowiesz się dopiero gdy dotknie to kogoś z twojego otoczenia.
Zgłoś
dr.lecter 2024-11-28, 23:00
elim napisał/a:

Tempa dzida szuka guza

Jaka dzida jebany analfabeto? Jesteś obcokrajowcem, analfabetą czy pospolitym polskim debilem?
Zgłoś
Chanho 2024-11-29, 7:58
to on atakuje, to on jest zły
Zgłoś
Kici-Kici 2024-11-29, 15:36
Ten gamoń to zwykły kukold.
Zgłoś
elim 2024-11-29, 18:14
dr.lecter napisał/a:

Jaka dzida jebany analfabeto? Jesteś obcokrajowcem, analfabetą czy pospolitym polskim debilem?

Oj przepraszam że uraziłem szanownego Pana doktora lectera, tylko proszę przeze mnie za bardzo nie płakać, co najwyżej jak Hołownia nad konstytucją.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem