Wylewa na pasażerów kubeł gówna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Wylewa na pasażerów kubeł gówna
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Riikko napisał/a:
tej kurwie bym ryj rozjebal!
A co ci zrobiła? Siedzi i telefon przegląda. Pewnie do domu jechała.
Ktoś kiedyś sie trafi i koleszka bedzie miał duży problem. Trzymam kciuki ze zeby bedzie mial powybijane
dOpieca napisał/a:
Ktoś kiedyś sie trafi i koleszka bedzie miał duży problem. Trzymam kciuki ze zeby bedzie mial powybijane
Zęby wyjebane, nos i uszy poobcinane, ślepia wyłupione. Tak się szelmowało kurwy kiedyś.
W 1985 roku myślałem sobie, że za ten 30-40 lat człowiek będzie latał na Marsa czy może nawet podróżował w czasie. Tymczasem mamy 2024 a ludzie oblewają się gównem w metrze....
.... i chodzą na mecze Widzewa
.... i chodzą na mecze Widzewa
Proroctwo z filmu Idiokracja wypełnia się co do joty. W dodatku takie jak ten typ półgłówki nie mają szans nigdy dostać się do łódzkiej filmówki. Tylko gamonie nagrywają filmy w pionie.
typ owinien juz wąchać kwiatki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów