Nie wiem, czy autentyczne, ale chyba szyby do ustawki by nie wyjebali.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam telefony chyba na wagę złota 🤣 jprde żeby szybę wybijać zamiast drzwi otworzyłyć i zabrać fanty 🫨
Wyobraź sobie, że technologia poszła do przodu i jest cos takiego jak automatyczne ryglowanie drzwi podczas jazdy.
Dziś w promocji: Twaróg sernikowy 1kg za 4,95 z kartą Moja Biedronka lub aplikacją. Limit dzienny3 szt.
Jerónimo Martins Polska S.A. jest właścicielem Biedronki - największej sieci detalicznej w Polsce, posiadającej sklepy zlokalizowane w ponad 1300 miejscowościach, która jest obecna na polskim rynku od 29 lat.Biedronka, a kiedy promocja na tyskie w puszce, z trzema kropkami od spodu? A dla horej curki sadola, może jakiś czteropak harnasia gratis do tego twarogu? Bo dziecko się odwodni jeszcze!
Tam telefony chyba na wagę złota 🤣 jprde żeby szybę wybijać zamiast drzwi otworzyłyć i zabrać fanty 🫨
Oni za tę szybę nie płacą. I dochodzi też dzięki temu do efektu zaskoczenia - kto się niespodziewanie zderzył przy dużych prędkościach z kimś z naprzeciwka lusterkami, ten wie jaki to efekt.
Dziewczyna zostaje okradziona podczas swojej gówno wartej transmisji na żywo.
Co tam szyba, dla kilku lajków potrafią dupy dawać, albo idiotę z siebie dla wirtualnych piw robić.
Ona ma paraliż ryja?
Co tam szyba, dla kilku lajków potrafią dupy dawać, albo idiotę z siebie dla wirtualnych piw robić.
Ona ma paraliż ryja?
Nie wiem ... paraliż ma na pewno ... a auto szło na szrot pewnie ... tak czy siak mozna było chujowy filmik nagrać ...
Wyobraź sobie, że technologia poszła do przodu i jest cos takiego jak automatyczne ryglowanie drzwi podczas jazdy.
Dziś w promocji: Twaróg sernikowy 1kg za 4,95 z kartą Moja Biedronka lub aplikacją. Limit dzienny3 szt.
Czy twaróg jest z Podlaski?
Czy może ktoś ta biedronkę zdeptać. Bo się tu panoszy jak stonka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów