Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:24
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Streamerka
Anal_Intruder_69 • 2024-12-11, 13:31
Dziewczyna zostaje okradziona podczas swojej gówno wartej transmisji na żywo.

Nie wiem, czy autentyczne, ale chyba szyby do ustawki by nie wyjebali.

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leonidkacap 2024-12-11, 13:36 2
a ile lajków jej przybędzie
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-11, 13:39 9
Jak widzę w grudniu tych wszystkich zjebów w czapkach mikołaja, rogach reniferów na łbie i samochodach....wcale się nie dziwię
Zgłoś
patmon 2024-12-11, 13:39
Tam telefony chyba na wagę złota 🤣 jprde żeby szybę wybijać zamiast drzwi otworzyłyć i zabrać fanty 🫨
Zgłoś
Sklep_Biedronka 2024-12-11, 13:49 26
patmon napisał/a:

Tam telefony chyba na wagę złota 🤣 jprde żeby szybę wybijać zamiast drzwi otworzyłyć i zabrać fanty 🫨

Wyobraź sobie, że technologia poszła do przodu i jest cos takiego jak automatyczne ryglowanie drzwi podczas jazdy.

Dziś w promocji: Twaróg sernikowy 1kg za 4,95 z kartą Moja Biedronka lub aplikacją. Limit dzienny3 szt.

Jerónimo Martins Polska S.A. jest właścicielem Biedronki - największej sieci detalicznej w Polsce, posiadającej sklepy zlokalizowane w ponad 1300 miejscowościach, która jest obecna na polskim rynku od 29 lat.
Zgłoś
StaryIdiota 2024-12-11, 14:28 5
Nie ma nic gorszego, niż pomazane kobiece ciało.
Biedronka, a kiedy promocja na tyskie w puszce, z trzema kropkami od spodu? A dla horej curki sadola, może jakiś czteropak harnasia gratis do tego twarogu? Bo dziecko się odwodni jeszcze!
Zgłoś
wojtas09999 2024-12-11, 14:31
Szkoda że nie pokazał twarzy i miejsca gdzie pojechał to byłby geniuszem
Zgłoś
psyhepl 2024-12-11, 14:33
no i spoko! chuj im w dupę!
Zgłoś
~Dostojny 2024-12-11, 14:57
patmon napisał/a:

Oni za tę szybę nie płacą. I dochodzi też dzięki temu do efektu zaskoczenia - kto się niespodziewanie zderzył przy dużych prędkościach z kimś z naprzeciwka lusterkami, ten wie jaki to efekt.
Zgłoś
Kriski 2024-12-11, 15:24 4
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Dziewczyna zostaje okradziona podczas swojej gówno wartej transmisji na żywo.
Nie wiem, czy autentyczne, ale chyba szyby do ustawki by nie wyjebali.

Co tam szyba, dla kilku lajków potrafią dupy dawać, albo idiotę z siebie dla wirtualnych piw robić.
Ona ma paraliż ryja?
Zgłoś
FulTun 2024-12-11, 16:19
Pneumatyczny kolec do wyjebki auto szyb 3,40 zeliona z darmową wysyłką z Ali.
Zgłoś
zlymaly2 2024-12-11, 17:55 3
Kriski napisał/a:

Co tam szyba, dla kilku lajków potrafią dupy dawać, albo idiotę z siebie dla wirtualnych piw robić.
Ona ma paraliż ryja?

Nie wiem ... paraliż ma na pewno ... a auto szło na szrot pewnie ... tak czy siak mozna było chujowy filmik nagrać ...
Zgłoś
Kormork 2024-12-11, 18:36
Jakiś ekspert wie jaki to gównoland? Nie jestem wstanie języka rozpoznać.
Zgłoś
Adiczek 2024-12-11, 18:47
Sklep_Biedronka napisał/a:

Wyobraź sobie, że technologia poszła do przodu i jest cos takiego jak automatyczne ryglowanie drzwi podczas jazdy.
Dziś w promocji: Twaróg sernikowy 1kg za 4,95 z kartą Moja Biedronka lub aplikacją. Limit dzienny3 szt.

Czy twaróg jest z Podlaski?
Zgłoś
Kidl3r 2024-12-11, 19:08
Sklep_Biedronka napisał/a:

Czy może ktoś ta biedronkę zdeptać. Bo się tu panoszy jak stonka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem