📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czarnoponka dildo-chan kurwa!
myślałem ze zakończy pokaz spektakularnym wsadem w dupe.zawiodłem się.piwa nie będzie
Trochę gruba ale przynajmniej ma poczucie humoru.
kothletino napisał/a:
Trochę gruba ale przynajmniej ma poczucie humoru.
gdzie ona gruba dziecko drogie
Jak by miała torbę na głowie to całkiem całkiem.
Czy to trailer następnego filmu z uniwersum Star Wars?
Bo laska wygląda jakby nagle Lando stwierdził że czuje się kobietą i zrobił sobie operacje.
Bo laska wygląda jakby nagle Lando stwierdził że czuje się kobietą i zrobił sobie operacje.
samica? tyś samicę kiedyś widział? to jakiś czarny tranzystor z gumowym dildosem
dancio1978 napisał/a:
samica? tyś samicę kiedyś widział? to jakiś czarny tranzystor z gumowym dildosem
Nie, nie widziałem. Nie mieszkam w Anglii...
Dms23 napisał/a:
gdzie ona gruba dziecko drogie
No jeśli nie widzisz załamania horyzontalnego pomiędzy brzuchem a nadpsiciem to są dwie opcje:
albo masz poważną wadę wzroku, albo jesteś grubsza od niej.
Nie wnikam, tak czy owak wesołych świąt.
Ale murzynki są brzydkie :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów