Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Banda chorych pojebów, do utylizacji!!!
Normalne zabicie swini przed zjedzeniem. Masz spedalone myślenie
No nie za bardzo normalne tylko powolne, nieudolne zadawanie cierpienia pod publikę. Co innego zabić bolcem w łeb, a co innego dzidą przebijać powolutku bebechy. Życzę jej takiego samego końca. Tobie w sumie też.
Normalne? Żeby tak tobie ktoś tak nieudolnie wjebał dzide pod żebro i żebyś cierpiał. Zabić dla pożywienia to jedno, zabić dla zabawy i lajów to już wyższy poziom spierdolenia. Niewiele się różni ta kurwa od psycholi. Do utylizacji
Lepsze to niż pedalskie łowienie ryb
Od Panów wędkarzy to ty się synek odpierdol bo klapsa na dziąsło zarobisz...
Chwali się, że nie obsrała zbroi i wbiła dzidę w serce. Kontakt z rzeczywistością poza instagramem trochę ją przytłoczył, ale jak na kobietę to dała radę
Co zrobiła? Kurwa chyba inne filmiki ogladaliśmy. Nie kurwa, nie dała rady !
Banda chorych pojebów, do utylizacji!!!
Ta świnia z afryki przynajmniej coś pobiegała na wolności , a ty wyciągniesz z lodówki mieso ze zwierzecia ktore miało 2m2 do zycia i bylo napychane chemia zeby rosło. Osobiście też chetnie bym opierdolił takiego dzika czy chuj wie co to jest.
Co ta przyroda zrobiła z gatunkiem ludzkim...
Up nie obsrajcie się lewackie pedały, kiedyś przez miliony lat to tak wyglądało a teraz Mięso przecież jest z marketu...
Ale zanim trafia do supermarketu nikt nie gania za nim po lasach.
W dupie mam cierpienia zwierząt, ale wkurwia mnie jak myśliwi dorabiają sobie do swojego hobby ideologię. Niech szczerze powiedzą, że po prostu lubią zabijać, wtedy szacun.
Ta świnia z afryki przynajmniej coś pobiegała na wolności , a ty wyciągniesz z lodówki mieso ze zwierzecia ktore miało 2m2 do zycia i bylo napychane chemia zeby rosło. Osobiście też chetnie bym opierdolił takiego dzika czy chuj wie co to jest.
Za to mięso z lasu napchane jest pasożytami i chuj wie jaką chemią, którą zjadło ze śmieciami i wypiło razem z wodą z rzek i jezior.
Dziękuję, wolę to ze sklepu. Przynajmniej wiadomo co w nim jest.
Nie będę pierdolił rozprawki na ten temat, bo to nie miejsce na to, natomiast uważam, że gloryfikowanie (np streamowanie) takich sytuacji powinno być nielegalne. Nie może tak być, że te influencerskie kurwy szukają coraz bardziej popierdolonych sposobów na osiągnięcie atencji, zarabianie na tym hajsu poprzez opierdalanie się.
Zalezy gdzie w dk0.8m2 na sztuke
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów