czyli to, co tygrysy lubią najbardziej..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten typek co sie rzucil na typa z czapka, pizda. Z kolegami jest jeszcze z zaskoczenia heh.
Ten z łokcia ładnie wygarnął, no ale tamten zabroczył krwią.... szkoda typka... Żartowałem PIWKO !
to jest sadistic a nie paranoje niczym kaczyński albo Macierewicz
Ahhh kompilacja jakże czystych walk po części Afroamerykanów (mam nadzieje że nie łamię regulaminu takim sformułowaniem) z ludzmi. Jak to miło wygląda gdy ktoś kogoś zaatakuje z zaskoczenia. Zamiast walczyć z "podniesioną przyłbicą". Dla mnie Zoo.
mam mieszane uczucia co do tego filmiku, niby bojki itd. ale jednak rasa czarna po uderzeniu czlowieka, nie jest razona pradem
zauwazyliscie ze zawsze albo leja z niespodzianki albo w grupie?? no ale przeciez malpy to zwierzeta stadne...
Całkiem zacna kompilacja i tak mało piw? Kurwa jak by to tyły srające pieski albo kotki to zapewne piw było by co najmniej 1000...
"Od dnia 06.06.2013..." Sadol się pomału kończy i za niedługo w ogóle nie będzie takich filmików. P!3rdolona poprawność polityczna, do czego to kurwa doszło, że na portalu jak sama nazwa wskazuje sadystycznym z czarnym humorem etc. nie wolno napisać wyp!3rdalaj... to jest kurwa żenujące! Jak czytam punkt 2 regulaminu to mnie krew zalewa... na kiego chu... tzn. grzyba w takim razie jest ten portal skoro nie można napisać tego co się chce, jak się chce i o kim się chce...?
Dziękuje.
PS. Pozdrawiam "Starych Sadoli"
"Od dnia 06.06.2013..." Sadol się pomału kończy i za niedługo w ogóle nie będzie takich filmików. P!3rdolona poprawność polityczna, do czego to kurwa doszło, że na portalu jak sama nazwa wskazuje sadystycznym z czarnym humorem etc. nie wolno napisać wyp!3rdalaj... to jest kurwa żenujące! Jak czytam punkt 2 regulaminu to mnie krew zalewa... na kiego chu... tzn. grzyba w takim razie jest ten portal skoro nie można napisać tego co się chce, jak się chce i o kim się chce...?
Dziękuje.
PS. Pozdrawiam "Starych Sadoli"
99,9% filmików tutaj z czarnuchami wygląda tak:
- madafaka.... (bla, bla, bla)
- przeciwnik się na chwilę odwraca.
- małpa wypierdala mu z partyzanta.
- madafaka.... (bla, bla, bla)
- przeciwnik się na chwilę odwraca.
- małpa wypierdala mu z partyzanta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów