📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak sie nazywa nuta ?
Chłopaki mają siłę. Ja od kilku lat dość sporo ćwiczę, ale tylko siłka, basen, biegi. No i na siłce sporo uniosę i na basenie sporo przepłynę i przebiegnę się dość daleko, ale pewnie nie zrobię tego co te chłopaki. Raz, że nie mam już placów zabaw w swoim mieście, bo 99% polikwidowali, a zostawili 1 % jakiegoś chłamu, na który dzieciaki nawet nie chcą przychodzić, a dwa, nie dorównuję im silą, mimo, że wyglądam pewnie lepiej. Ale nie ma to jak trening na ciężarze własnego ciała + gimnastyka. Niestety, nieznany mi z bliska. Pozdro dla lubianych Węgrów i dla hejterów, co to zrobią tak samo jeśli tylko ktoś potrzyma im piwko
maaciekk napisał/a:
muzyka w tym filmiku jest tak czarna że aż portfel mi znikną z biurka , aż strach pomyśleć co by się stało gdybym puścił tę wersję
Prawie to samo.. a wersja taka jak w filmiku ?
Zna ktoś może?
maaciekk napisał/a:
muzyka w tym filmiku jest tak czarna że aż portfel mi znikną z biurka , aż strach pomyśleć co by się stało gdybym puścił tę wersję
To dał bym Ci też piwko A w sumie masz.
Ubolewam nad stanem wiedzy muzycznej ludzi wcale nie tak bardzo młodszych ode mnie.
Co to za motyw muzyczny w tym klipie? Nie chodzi o rap, ale ta muzyczka, ona nie pochodzi raczej z kawałka tego rapera.
Węgrów to miasto!
sebeek21,
nie przesadzaj,że nie dorównujesz im siłą oni ważą po 60 kg to łatwiej im się dźwignąć, ja ważę 95 i się podciągam, robię szwedki jak oni , ale gdybym ważył te 60-70 kg to też bym mógł tak poświrować ale wybrałem inną drogę;]
nie przesadzaj,że nie dorównujesz im siłą oni ważą po 60 kg to łatwiej im się dźwignąć, ja ważę 95 i się podciągam, robię szwedki jak oni , ale gdybym ważył te 60-70 kg to też bym mógł tak poświrować ale wybrałem inną drogę;]
The XX + DMX O.o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów