📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
za starego DMX (no może na innym bicie) Piwko.
Btw fajny materiał
Btw fajny materiał
Polak Węgier 2 baranki do wpierdolu i do szklanki ;D
Spróbowałem się podciągnąć i teraz siedzę z kleksem w majtach... eh
do zachodu im jeszcze brakuje, ale i tak są dalej niż ja więc piwko się należy.
Zajebista sprawa ćwiczyć w grupie. Nieporównywalna motywacja do treningu. Widzę, że śnieg kolegom nie przeszkadza, szacun ,.
Dla Węgrów zawsze wielkie piwo!
Nie jest to co prawda poziom Rosji czy też Ukrainy no ale dobrze im idzie. Pojawiają się muscle upy i front, back levers tak więc są lepsi ode mnie. Piwo za motywację, zima im nie straszna.
Ja rozumiem, ze zdecydowana wiekszosc naszej spolecznosci nie podciagnie sie nawet raz i jak zobaczy cos takiego to ma mokro w majtkach, ale z calym szacunkiem film jest slaby
A jak jakis gimbus napisze ze nie zrobie lepiej, to mu pokaze ze zrobie i to jeszcze z kutasem w jego ustach.
pozdrawiam
A jak jakis gimbus napisze ze nie zrobie lepiej, to mu pokaze ze zrobie i to jeszcze z kutasem w jego ustach.
pozdrawiam
Ja się zapytam czy gdzieś teraz się spotkaliście z takimi drabinkami na placach zabaw ,których kiedyś można było znaleźć pełno i były idealnym miejscem do zabawy ,a z teraźniejszego punktu widzenia idealnym miejscem do ćwiczeń ,bo teraz tylko wszędzie widzę drewniane "bezpieczne" gówno które po paru latach próchnieje i się rozpada (przykład placu zabaw na moim podwórku) nie rozumiem tego pojebanego trendu zamiast urządzić taki plac zabaw jakie widać na Ukrainie ,które rozwijają mięśnie ,mogą wyprostować i umocnić kręgosłupy dzieci spędzających dużo czasu przed komputerem, to robią takie hujostwo z "europejskim wymogiem bezpieczeństwo"
Ale się wkurwiłem
Ale się wkurwiłem
muzyka w tym filmiku jest tak czarna że aż portfel mi znikną z biurka , aż strach pomyśleć co by się stało gdybym puścił tę wersję
Mockba napisał/a:
Ja rozumiem, ze zdecydowana wiekszosc naszej spolecznosci nie podciagnie sie nawet raz i jak zobaczy cos takiego to ma mokro w majtkach, ale z calym szacunkiem film jest slaby
pozdrawiam
No to czekamy na Twoją wrzutę, myślę że szybko się uwiniesz, pewnie masz już kilka filmików z kutasem w gębie jakiegoś gimbusa.
~~
A co do filmiku to ja osobiście bym się obsrał po nakurwianiu na mrozie na metalowych słupkach bez rękawiczek, przeca to w chuj zimne musi być.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów