Sterujący rozbitym samochodem, musiał mieć ciekawe doznania
Sterujący rozbitym samochodem, musiał mieć ciekawe doznania
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@35i
Sebixy już dawno przeniosły się na kałdi, A3 lub A4
To te, co 500+ pobierają.
To może jaśniepan będzie łaskaw wskazać mi na powyższym filmiku (do którego konkretnie się odniosłem), to o czym napisał, bo moje oczy są widocznie za mało szlacheckie, aby dostrzec to, o czym waść prawisz...
Chodzi o to mózgu, że to prędkość decyduje, a nie nagłość jej utraty . Przy 20 km na h nagła utrata prędkości nie zabije . Więc prędkość jest wielkością decydującą
Rozumiesz?
Nauczcie się jeden z drugim czytać ze zrozumieniem, bo wyraźnie napisałem, że chodzi o TEN konkretny filmik... Ja pierdole,
Masz za duże wymagania.
Chodzi o to mózgu, że to prędkość decyduje, a nie nagłość jej utraty . Przy 20 km na h nagła utrata prędkości nie zabije . Więc prędkość jest wielkością decydującą
Rozumiesz?
To pierdolnij się głową o mur z prędkością 20km/h to zobaczysz co się stanie i czy utrata prędkości będzie decydująca czy względnie niska prędkość jednak Ci nie zaszkodzi..
To pierdolnij się głową o mur z prędkością 20km/h to zobaczysz co się stanie i czy utrata prędkości będzie decydująca czy względnie niska prędkość jednak Ci nie zaszkodzi..
Ja proponuje jeszcze dwa eksperymenty:
- zamiast muru, wyhamowanie z 20km/h, ale na koniec stalowego prętu
- wyhamowanie ciałem 20t ciężarówki jadącej skromne 5km/h
Ja proponuje jeszcze dwa eksperymenty:
- zamiast muru, wyhamowanie z 20km/h, ale na koniec stalowego prętu
- wyhamowanie ciałem 20t ciężarówki jadącej skromne 5km/h
No geniusze z sadola. I co tymi eksperymentami chcecie dowieść? Zabije was 20 km /h ? A 5 km/h też? i efekt będzie taki sam jak przy 150km/h ?
Trafiły się ruskie trole... Bossz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów