jakiś nerwowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
kwintesencja sadyzmu w najlepszej postaci
nie da się tego obejrzeć tylko jeden raz , a więc replay
nie da się tego obejrzeć tylko jeden raz , a więc replay
"This was an april fools joke for my bosses at work. I recorded the video from inside my own house with my own garbage can and mailbox. I took the video to work and asked one of our CSR's to give it to my boss and pretend that a costomer came in supper angry with it. Needless to say after watching the video I was called in to the office for what was to be my termination... Fortunately for me they took the prake very well."
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ale spam się posypał.
chuba każdy był tak wkurwiony w swoim życiu że rozpieprzał wszystko na swojej drodze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów