Co do obecnych jutuberów, coś prócz majnkrafta i blogów nagrywają? Czy są sławni, bo są sławni i wybili się na dzieciakach oglądających mc? Dla mnie to jest trochę czerstwe to co tworzą, jakieś rezi czy tam stuulejarze, nadal nie rozumiem ich fenomenu, chociaż chwila, większość ludzi to banda ignorantów zachwycających się byle gniotem - właśnie sobie odpowiedziałem.
I nie zazdroszczę im, robię to co lubię i nudzić na pewno się nie będę, nie będę również musiał udawać nie wiadomo kogo, ani pajacować przed innymi.
Miłego
Kurwa, pierwsze streszczenia mnie bawiły. Siedział w ładnym mieszkaniu, w śmiesznej koszuli z francuskimi mankietami jak wyjęty z jakiejś Lalki Prusa, najebany jak poeta, ale kurwa teraz to chujnia z grzybnią dzieci się cieszą, bo ktoś powiedział głośno kurwa, ale śmieszne. Jeszcze zaczął się zadawać z tą bandą przegrywów wygrywów jutuberów, takich kurwa artystów co nie widzą po co tworzą. Dzięki, kurwa nie ten target.
jest różnica miedzy inteligentnym "kurwa" a zwyczajnie rzuconą kurwą
Będąc takim pojebem jak ty, to zapewne żadnego kanału nie lubisz oglądać, poza kanałem w którym żyjesz pedale
Ostatnim kanałem w którym przebywałem była pizda twojej starej. Może gdybyś poczytał lektury wiedziałbyś, jak napisać a propos. Tymczasem czytasz jedynie instrukcje obsługi swojego dildo "Janusz 3000".
Ostatnim kanałem w którym przebywałem była pizda twojej starej. Może gdybyś poczytał lektury wiedziałbyś, jak napisać a propos. Tymczasem czytasz jedynie instrukcje obsługi swojego dildo "Janusz 3000".
Przyjacielu, ja czytam książki, których do rąk mi nie wpychają jakieś lewackie kurwy (czytaj ministerstwo edukacji itp.) a z których można się czegoś nauczyć. Inaczej mówiąc czytam książki, których tobie nie przyszłoby do głowy wziąć do ręki, nie wspominając o czytaniu. Do książek, które ja czytam, trzeba być dojrzałym intelektualnie. Coś, czego w życiu raczej nie doświadczysz...
Może w twoim domu żyją imbecyle, którzy potrzebują czytać instrukcję do wibratora. Nie porównuj mojej rodziny do twojej. Przy okazji pokazujesz co jest obowiązkową lekturą w twoim domu.
I nie najeżdżaj na moją matkę, bo mamy są święte. Wszystkie. Nawet Twoja, zwłaszcza, że musiała męczyć się nosząc 9 miesięcy takie gówno w brzuchu.
Pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów