Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
thewhitestar 2016-03-10, 21:12 1
to z filmami jest spoko, ale reszta jego twórczości jest tak kurwa chujowa że się rzygać chce. Gość adresuje swoją 'twórczość' do gimbów, bo tam najprościej, a widz to widz, sztuka jest sztuka. Kabza z jutuba spływa.
Zgłoś
evu1 2016-03-10, 21:13
thewhitestar,

Zazdrościsz?
Zgłoś
gówniaczek 2016-03-10, 22:57
Ale brode to ma fajną. Pierdole, zapuszczam brodę.

zwdzawada napisał/a:

jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..

Zgłoś
pioro1000 2016-03-10, 23:44 1
Udawane na siłę, seplenienie i niech przerwę zrobi...
Gimbaza za kilka "kurwa" w filmiku jajko by mu lizła!
Zgłoś
Aueternum 2016-03-10, 23:45 1
@evu1, dobór lektur jest beznadziejny, ciężko się czyta, średnio ciekawe, za dużo opisów, może dużo książek nie czytam, ale kilka mnie zainteresowało, ze względu na sposób napisania np.: Hugo Bader - Biała Gorączka, co prawda zacząłem i nie skończyłem, ale czyta się miło i ciekawie opisane, bez nadmiaru opisów, to co autor zauważył podczas swojej podróży, a nie wymyślił.

Jeszcze hobbita w gimbazie przeczytałem i robinsona gruzo, ale też chyba koniec odpuściłem, fajnie się czytało, a nie jak te gnioty które serwują.

Co do obecnych jutuberów, coś prócz majnkrafta i blogów nagrywają? Czy są sławni, bo są sławni i wybili się na dzieciakach oglądających mc? Dla mnie to jest trochę czerstwe to co tworzą, jakieś rezi czy tam stuulejarze, nadal nie rozumiem ich fenomenu, chociaż chwila, większość ludzi to banda ignorantów zachwycających się byle gniotem - właśnie sobie odpowiedziałem.

I nie zazdroszczę im, robię to co lubię i nudzić na pewno się nie będę, nie będę również musiał udawać nie wiadomo kogo, ani pajacować przed innymi.
Miłego
Zgłoś
mazurpl 2016-03-11, 4:04
Mickiewicz wielkim poetą był, tyle w temacie.

"I envy the maggots
Their stuff at least sticks together"
Zgłoś
jadowita20 2016-03-11, 8:19
up zwykłym ochlejusem chyba.
Zgłoś
Recydywista 2016-03-11, 15:53
idźpan napisał/a:

Kurwa, pierwsze streszczenia mnie bawiły. Siedział w ładnym mieszkaniu, w śmiesznej koszuli z francuskimi mankietami jak wyjęty z jakiejś Lalki Prusa, najebany jak poeta, ale kurwa teraz to chujnia z grzybnią dzieci się cieszą, bo ktoś powiedział głośno kurwa, ale śmieszne. Jeszcze zaczął się zadawać z tą bandą przegrywów wygrywów jutuberów, takich kurwa artystów co nie widzą po co tworzą. Dzięki, kurwa nie ten target.

jest różnica miedzy inteligentnym "kurwa" a zwyczajnie rzuconą kurwą
Zgłoś
pytolsky 2016-03-11, 18:08
evu1 napisał/a:

Będąc takim pojebem jak ty, to zapewne żadnego kanału nie lubisz oglądać, poza kanałem w którym żyjesz pedale

Ostatnim kanałem w którym przebywałem była pizda twojej starej. Może gdybyś poczytał lektury wiedziałbyś, jak napisać a propos. Tymczasem czytasz jedynie instrukcje obsługi swojego dildo "Janusz 3000".
Zgłoś
kkaczuszka 2016-03-11, 19:01
Półtorej setki kodeiny wciągnięte...
Zgłoś
evu1 2016-03-15, 14:44 1
pytolsky napisał/a:

Ostatnim kanałem w którym przebywałem była pizda twojej starej. Może gdybyś poczytał lektury wiedziałbyś, jak napisać a propos. Tymczasem czytasz jedynie instrukcje obsługi swojego dildo "Janusz 3000".

Przyjacielu, ja czytam książki, których do rąk mi nie wpychają jakieś lewackie kurwy (czytaj ministerstwo edukacji itp.) a z których można się czegoś nauczyć. Inaczej mówiąc czytam książki, których tobie nie przyszłoby do głowy wziąć do ręki, nie wspominając o czytaniu. Do książek, które ja czytam, trzeba być dojrzałym intelektualnie. Coś, czego w życiu raczej nie doświadczysz...

Może w twoim domu żyją imbecyle, którzy potrzebują czytać instrukcję do wibratora. Nie porównuj mojej rodziny do twojej. Przy okazji pokazujesz co jest obowiązkową lekturą w twoim domu.

I nie najeżdżaj na moją matkę, bo mamy są święte. Wszystkie. Nawet Twoja, zwłaszcza, że musiała męczyć się nosząc 9 miesięcy takie gówno w brzuchu.

Pozdrawiam.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów