📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajnie się słucha takiego pierdolenia. Piwko!
Uprzedzę komentarze innym komentarzem: Ej, ale od Mietka to wy się odpierdolcie
Czy on te filmy nagrywa po alkoholu i miękkich narkotykach?
stoned all the time
PonuryUser napisał/a:
Czy on te filmy nagrywa po alkoholu i miękkich narkotykach?
Oczywiście, że nie
Przecież widać, że to abstynent
Że absynthent?
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Za nabijanie się z Szekspira powinni go wykastrować i zgwałcić. Ale leci piwko za luźne podejście do rzeczywistości
Ja ten facet mnie rozpierdala, uśmiech z gęby nie schodzi
ale on jest najebany xDD prawie tak bardzo jak ja teraz 8:44 sobota hej! :d
W sumie to dobre. Zabawnie opowiada i się można czegoś dowiedzieć hehe.
Dzisiejsza młodzież to ma łatwo, bo takie streszczenie im wystarczy żeby zaliczyć lekture.
Chociaż osobiście bardziej bym polecił najpierw przeczytać książke a potem dla utrwalenia obejrzeć sobie taki streszczenie.
Dzisiejsza młodzież to ma łatwo, bo takie streszczenie im wystarczy żeby zaliczyć lekture.
Chociaż osobiście bardziej bym polecił najpierw przeczytać książke a potem dla utrwalenia obejrzeć sobie taki streszczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów