18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick 2014-12-18, 14:05 86
pani to może i fachowa, ale elektryk to musiał być fachowiec w chuj.

A tak serio to pewnie klient zjebany nie elektryk. "Powieś mnie to pan na wysokości oczu...". Kiedyś jeździłem z moim starym kłaść elektrykę, trafił się dziany klient co wymyślił sobie wszystkie włączniki na wysokości ok. 1 metra. Pozakładaliśmy, zapłacił przyzwoicie, a za tydzień była robota z przekładaniem tego o kilkadziesiąt centymetrów w górę, bo mu żona żyć nie dawała, że kutasem sobie będzie światła zapalał . I znowu trochę grosza wpadło.
Zgłoś
cys23 2014-12-18, 14:13 9
Kurwa, ciężki wybór przed typem, odesłać kurwę do domu czy niech kręci dupą z rozbitą głową?
Zgłoś
Sutowendlin 2014-12-18, 14:15 1
Całe osiedle ją miało to i szału nie robi za bardzo i jakaś taka... po kościach.
Zgłoś
Chleb razowy 2014-12-18, 14:38 57
nowynick napisał/a:

Kiedyś jeździłem z moim starym kłaść elektrykę, trafił się dziany klient co wymyślił sobie wszystkie włączniki na wysokości ok. 1 metra. Pozakładaliśmy, zapłacił przyzwoicie, a za tydzień była robota z przekładaniem tego o kilkadziesiąt centymetrów w górę, bo mu żona żyć nie dawała, że ku*asem sobie będzie światła zapalał . I znowu trochę grosza wpadło.

No, grosza wpadło... Choć z drugiej strony słabo, że musiałeś z ojcem dotykać włączniki, które koleś trącał chujem przez tydzień. Załóżmy, że żadna praca nie hańbi...
Zgłoś
manos 2014-12-18, 14:54
Dlaczego hamburgery większość imprez z kurwami urządzają w piwnicach?
Zgłoś
ZiggyChajzer 2014-12-18, 17:54
dobra kurwa na chuj ona ma kręcić dupą, lepiej niech ją wypnie w huj
Zgłoś
cpiun 2014-12-19, 0:04
Show must go on!
Zgłoś
l................s 2014-12-19, 1:21 2
manos napisał/a:

Dlaczego hamburgery większość imprez z kurwami urządzają w piwnicach?

Po to żeby się nie zwalili w dół gdy przyjdzie jeden z nich, ten który dostaje w kinie zniżkę grupową.
Zgłoś
sensualna 2014-12-19, 1:27
kto wiesza tak nisko sufit?
Zgłoś
M................s 2014-12-19, 1:31
Niby striptiz, niby Jackass, i troche erotyki i humoru, coś fajnego
Zgłoś
painkiller57 2014-12-19, 1:46
Tymczasem na hacie u Froda...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem