18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Strojenie antenki moherowi
Rubaszny • 2013-03-05, 19:34
Jadąc sobie autobusem postanowiliśmy dostroić antenkę moherowi ,żeby odbiornik sprawniej odbierał fale Radia Maryi w plenerze
Oczywiście materiał własny.

Si vis pacem, para bellum
Zgłoś
maxvolumePL 2013-03-05, 19:36 58
No nie stary szacun! Dawno takiego hardcora nie widziałem. Weź przenieś na Harda, bo ci usuną.
Zgłoś
l................e 2013-03-05, 19:44 91

Zgłoś
ces 2013-03-05, 19:45 21
Zwykłe chamy.
Zgłoś
D................k 2013-03-05, 19:46 5
ces napisał/a:

Zwykłe chamy.

Dokładnie! Jak oni śmieli biednej, starszej kobiecie dzyndzelek na berecie dotknąć. Upokorzyli ją przed współpasażerami i teraz pokazują to w sieci. Skandal.
Zgłoś
c................r 2013-03-05, 19:50 3
@UP
Szkoda, że nie dzyndzelek na piździe, przynajmniej byłby hard.
Zgłoś
SrogiSrom 2013-03-05, 19:52 11
A jak ta pani opierdoliłaby cie za to to byś wrzucił film agresywny moher?

Jaruzelski krulem
Zgłoś
kaelem 2013-03-05, 19:54 4
ucięte, bo dalej był wpierdol od babci, już się odwracała
Zgłoś
K................a 2013-03-05, 19:54
Chcieli dobrze. Teraz moherowa dama ma odbiór świętego radyja w stereo.
Zgłoś
M................e 2013-03-05, 20:19 38
Rodzice chyba nie wpoili szacunku do starszych? Ciekawe jakbyś zareagował, gdyby Twoja babcia opowiadała, że jakieś małolaty ją zaczepiali, drażnili i śmiali się z niej?
Wstyd mi, że jesteście "przyszłością narodu"!
Zgłoś
petru23 2013-03-05, 20:43 7
Materiał własny powiadasz... No ale nie wkurwiłeś się jak jakaś banda dzieciaków miała z Ciebie polewę, gdy stroili Ci antenkę w bereciku?
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2013-03-05, 21:01 14
On jest większym hardkorem, bo dłużej stroił.

Zgłoś
Radysh 2013-03-05, 21:16 51
Moher nie moher, jakbym to widział osobiście, dostałbyś w ryj i twój kumpel też.

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
opossun 2013-03-05, 21:22 2
pierdolicie mnie to rozbawiło prawie do łez
Zgłoś
KamilAW 2013-03-05, 21:25
Życie na pełnej pirani.

Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów