Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawostka: jak się napisze do ichniej ambasady, że popiera się ich poglądy i są zajebiści i chcecie zwiedzić ten piękny kraj, mogą was tam zabrać za friko, hotele, melanż, prywatny aparatczyk i limuzyna wołga. Mam kolegę co tak zrobił i go zaprosili.
SERDECZNE ŻYCZENIA DLA WIELKIEGO KOMUNISTY KIM DZONG ILA,SYNA WIELKIEGO
REWOLUCJONISTY I ANTYIMPERIALISTY, OBROŃCY LUDU KIM IR SENA.
WIELKI WODZU NARODU KOREAŃSKIEGO OBYŚ ŻYŁ DŁUGO,JESTEŚ NADZIEJĄ DLA BIEDNYCH
I WYZYSKIWANYCH TEGO ŚWIATA.TWÓJ GENIUSZ POZWALA WIELKIEMU LUDOWI KRL-D
WALCZYĆ Z IMPERIALIZMEM USA I JEGO POMAGIERÓW
POLSCY KOMUNIŚCI PRZESYŁAJĄ CI WIELKI GENIALNY WODZU SERDECZNE ŻYCZENIA!!
SYMPATYCY LBC-pisma rewolucyjnej partii komunistycznej.
To też dobre demokratyczna Korea Północna:
Towarzysze!
Wasz Wielki Wódz był zawsze dla mnie natchnieniem o poranku,
dzięki niemu moje zycie nabiera tempa. Dlatego też jestem dumny,
że mogę złożyć Umiłowanemu Wodzowi i całemu demokratycznemu Narodowi Koreańskiemu
życzenia wszelkiej pomyślności. Dziś patrzę z nadzieją na poczynania
Umiłowanego Wodza, który z taką stanowczością opiera się
imperializmowi amerykańskiemu. Niech Wasza potęga i rozwój będzie przestrogą
dla wszelkich imperialistycznych działań,które podstępnie chcą
zniszczyć zdobycze demokratycznej Wielkiej Korei Północnej.
Z wyrazami szacunku
Towarzysz Michał
Korea jest niezależnym i suwerennym państwem, jednak Południe ciągle jest kontrolowane przez imperialistyczne interesy i amerykańską klikę. Jeśli jakiś Koreańczyk z Południa chciałby odwiedzić Północną Koreę przekraczając mur zostałby natychmiast zabity przez amerykańskich żołnierzy. Na Południu obowiązuje "Ustawa o bezpieczeństwie państwa" na mocy, której każdy obywatel, który rozmawia lub czyta nt. Północy podlega karze ograniczenia wolności, a nawet śmierci. Każdy obywatel Południa, który zgłosi chęć odwiedzenia Północy jest z góry - na mocy w/w ustawy - traktowany jak przestępca!
Z jednej strony fajnie że Korea Północna otwiera się na świat, ale nie przejmuje wszystkiego z zewnątrz "na hura" (co miało miejsce po upadku komunizmu w Polsce i ZSRR). Ale z drugiej strony pokazuje to jak bardzo takie małe, odizolowane państwa są słabe i muszą się podporządkowywać 'gigantom' tego świata... myślę że w takim tempie za jakieś 10-20 lat KRLD stanie się bardzo podobna do Chin w sensie gospodarczym (niby ustrój komunistyczny, ale PBK 20-30% rocznie) i społecznym (nadal będzie kara śmierci i surowe prawo, ale ludziom mniej zamożnym będzie się żyło znacznie lepiej)
Ja pierdolę niech te wakacje się kończą, chłopie weź użyj internetu do czego innego niż demotywatory i recenzje klocucha i poczytaj jaka chujnia się tam dzieje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów