📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Na wojnie nie ma trzeciego miejsca.
@up
PT-91 Twardy – polski czołg podstawowy, który został opracowany w oparciu o czołg T-72M1.
T-72 – czołg konstrukcji radzieckiej wprowadzony na uzbrojenie wojsk radzieckich w początku lat 70
czytaj zmodernizowany ruski czołg to nie do końca czołg polski
PT-91 Twardy – polski czołg podstawowy, który został opracowany w oparciu o czołg T-72M1.
T-72 – czołg konstrukcji radzieckiej wprowadzony na uzbrojenie wojsk radzieckich w początku lat 70
czytaj zmodernizowany ruski czołg to nie do końca czołg polski
Perturbator napisał/a:
Na wojnie nie ma trzeciego miejsca.
Tam są różne kategorie, (jeśli to te zawody co myślę) zdaje się że Polacy byli najlepsi w obronie, za to Niemcy wygrali Blitzkrieg (natarcie pancerne).
Z tym że nie wiem czy to te zawody co myślę.
(jeśli nie pojebałem wydarzeń)
Ostatnie była hamburgery (szok)...
(jeśli nie pojebałem wydarzeń)
Fajne, bardzo fajne ale podkład muzyczny chujowy, muzyka związana z wojskiem ma budzić dumę i zagrzewać do walki, zabijać strach w sercach naszych i budzić go w sercach wrogów a tutaj mamy jakieś komercyjno- korporacyjne walenie łbem o ścianę, już soundrack ze Skyrima bardziej zagrzewa do walki.
Ale filmik spoko piwo.
Ale filmik spoko piwo.
Prawdziwe wojsko czarne berety nosi...
Żagań las! Wiosna 2007!
Wiosna cywil ma sialalalala!!!
Fajne czasy o były...
Żagań las! Wiosna 2007!
Wiosna cywil ma sialalalala!!!
Fajne czasy o były...
Jak już wszyscy wytykają że pt-91 to nie polski a radziecki tylko zmodyfikowany albo że nie mamy własnych czołgów to proponuję zapoznać się z PL-01 na kij nam jakieś radzieckie starocia jak na ten jest już sporo zamówień.
Przestańcie się jarać tym PL-01.
Ten czołg to koncept, pokaz technologiczny, nic innego.
Fajnie, że rodacy coś tam kombinują i są w stanie stworzyć ale polskiej armii na to nie stać, a jeżeli już to kilka/kilkadziesiąt szt.
Projekt typowo pod eksport.
Tak poza tym, czołgiem ciężko to nazwać, to bardziej nowoczesny bewup.
youtu.be/NYtbcYa_AM4?t=11m10s
Ten czołg to koncept, pokaz technologiczny, nic innego.
Fajnie, że rodacy coś tam kombinują i są w stanie stworzyć ale polskiej armii na to nie stać, a jeżeli już to kilka/kilkadziesiąt szt.
Projekt typowo pod eksport.
Tak poza tym, czołgiem ciężko to nazwać, to bardziej nowoczesny bewup.
youtu.be/NYtbcYa_AM4?t=11m10s
Ciekawe czy Andrzej się denerwował?
Ból ledźwiowo-krzyżowy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów