📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@SpermaSzatana
To, że czegoś nie rozumiesz, nie znaczy, że jest nieprawdą.
To, że czegoś nie rozumiesz, nie znaczy, że jest nieprawdą.
eh troche to głupio brzmi, ale spermaSzatana dobrze mówi, a idioci którzy się dali nabrać niech wrócą do słuchania techno albo radia.
Struna basowa w klasycznym nastrojeniu ma około 82hz, jest to najniższa częstotliwość w tym dropie, ludzkie oko podobno widzi 30 fps i kamery, które mieszczą się w pudłach akustycznych nie przekraczają takiej wartości, więc jak możliwe, żeby drgania strun były widoczne w normalnym tępie.
Warto zauważyć, że jednak amplituda drgania przy dźwiękach jest odpowiednio odwzorowana wygląda idealnie jak wykres, czyli koleś nagrał filmik i edytował film w taki sposób, że "widać" muzykę, może program do edycji nazywa się lsd?
Ci wszyscy co, którzy wierzą w to co widzą, a nie myślą o tym co widzą, niech poszukają nagrania na yt z klatki czasu o drganiu strun (nie chce mi się szukać, ale z tego co pamiętam to grali tam na basie i na wiolonczeli, czyli amplituda jest dosyć duża).
I jeszcze to tych tępych kutasów co uwierzyli w ten filmik:
pierdolcie się
chciałem nagrać filmik jak drgają struny i kurwa 15 minut wyciągałem jebany telefon z pudła akustycznego.
Daruj sobie i tak nie trafisz na szczyt swoich ambicji
(czyt. mistrzów)
Struna basowa w klasycznym nastrojeniu ma około 82hz, jest to najniższa częstotliwość w tym dropie, ludzkie oko podobno widzi 30 fps i kamery, które mieszczą się w pudłach akustycznych nie przekraczają takiej wartości, więc jak możliwe, żeby drgania strun były widoczne w normalnym tępie.
Warto zauważyć, że jednak amplituda drgania przy dźwiękach jest odpowiednio odwzorowana wygląda idealnie jak wykres, czyli koleś nagrał filmik i edytował film w taki sposób, że "widać" muzykę, może program do edycji nazywa się lsd?
Ci wszyscy co, którzy wierzą w to co widzą, a nie myślą o tym co widzą, niech poszukają nagrania na yt z klatki czasu o drganiu strun (nie chce mi się szukać, ale z tego co pamiętam to grali tam na basie i na wiolonczeli, czyli amplituda jest dosyć duża).
I jeszcze to tych tępych kutasów co uwierzyli w ten filmik:
pierdolcie się
chciałem nagrać filmik jak drgają struny i kurwa 15 minut wyciągałem jebany telefon z pudła akustycznego.
kerim85 napisał/a:
Masz rację, każdy głupi wie, że struna wydaje z siebie dzwięk poprzez uwalnianie energi kosmosu przy dotknięciu.
Daruj sobie i tak nie trafisz na szczyt swoich ambicji
(czyt. mistrzów)
1. wpiszcie sobie w youtube "guitar string slow motion" (kolejny, wywazasz otwarte drzwi )
2. @longlong7: twoj nauczyciel fizyki z gimnazjum bylby niepocieszony. to, o czym mowisz, to nie interferencja, tylko efekt stroboskopowy. malo tego, na filmiku tego nie ma. interferencji (ani fal dzwiekowych, ani swietlnych) tez nie.
3. to, co koles wstawil w miejsce strun to ruszajacy sie wykres wychylenia struny w czasie. zastanawia mnie tylko, jak on do cholery to zrobil, a zrobil to zajebiscie.
2. @longlong7: twoj nauczyciel fizyki z gimnazjum bylby niepocieszony. to, o czym mowisz, to nie interferencja, tylko efekt stroboskopowy. malo tego, na filmiku tego nie ma. interferencji (ani fal dzwiekowych, ani swietlnych) tez nie.
3. to, co koles wstawil w miejsce strun to ruszajacy sie wykres wychylenia struny w czasie. zastanawia mnie tylko, jak on do cholery to zrobil, a zrobil to zajebiscie.
fake
a czemu?
ot, choćby dlatego, że NIE MA SZANS żeby tak napięte struny, jak są w gitarze, wyginały się w takie ostre "zęby" (nie wiem jak to nazwać) jak jest to pokazane np. w 30-35 sek.
Ludzie, błagam, trochę logicznego, SAMODZIELNEGO myślenia!
To na prawdę nie boli!!!
a czemu?
ot, choćby dlatego, że NIE MA SZANS żeby tak napięte struny, jak są w gitarze, wyginały się w takie ostre "zęby" (nie wiem jak to nazwać) jak jest to pokazane np. w 30-35 sek.
Ludzie, błagam, trochę logicznego, SAMODZIELNEGO myślenia!
To na prawdę nie boli!!!
SpermaSzatana napisał/a:
emenemsy na prawdę gadają
No ale na prawdę gadają. Nigdy nie gadałeś z emenemsem?
Niektórych chyba podnieca udowadnianie innym, że to co widzą jest nieprawdą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów