📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby zawsze wiedziałem, jak to ma wyglądać i na jakiej zasadzie działa, ale i tak jestem pod wrażeniem.
nagraj jadący samochód a koła będą obracać się w tył, ten sam efekt tu występuje ale w innej postaci
interferencja
interferencja
@up ja natomiast czekam na komentarze grona wysoce przeszkolonych malp, zwacych siebie ekspertami od wszystkiego
@up
@up
Fake jak ch*j!!! Znam się na tym to tak nie działa. Happy now?! Wasze powyższe komentarze nie wnoszą nic do tematu (zupełnie jak mój) ale wiadomo coś napisać trzeba, nie można przejść obok mimo, że nie ma się nic konkretnego ani ciekawego do powiedzenia.
@up
Fake jak ch*j!!! Znam się na tym to tak nie działa. Happy now?! Wasze powyższe komentarze nie wnoszą nic do tematu (zupełnie jak mój) ale wiadomo coś napisać trzeba, nie można przejść obok mimo, że nie ma się nic konkretnego ani ciekawego do powiedzenia.
Moje struny tak nie robią.
Ja pierdole, uwierzycie we wszystko, tak w małpę z kałachem jak i w to że emenemsy na prawdę gadają.
To się nazywa manipulacja społeczeństwem poprzez media...
Ja pierdole, uwierzycie we wszystko, tak w małpę z kałachem jak i w to że emenemsy na prawdę gadają.
SpermaSzatana napisał/a:
Moje struny tak nie robią.
Masz rację, każdy głupi wie, że struna wydaje z siebie dzwięk poprzez uwalnianie energi kosmosu przy dotknięciu.
UP
Robią. nagraj i sam się przekonaj.
Robią. nagraj i sam się przekonaj.
@Reynevanxd on to sprawdzał na "gitarze" z Guitar Hero
Fake. Za kłamstwo nie ma piwa.
I nie chce mi się tłumaczyć dlaczego fake, ludzie myślący wiedzą ocb.
Tyle na ten temat.
I nie chce mi się tłumaczyć dlaczego fake, ludzie myślący wiedzą ocb.
Tyle na ten temat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów