Fragment kultowego serialu emitowanego niegdyś na MTV (tłumaczony po polsku).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
za to lubię anglików, skurwysyny!
Zajebisty program zawsze była beka, a teraz kurwa operacja stylówa...
Też pamiętam jego program. Zawsze śmieszne filmiki puszczał i komentował. Wygląda jak ten prawnik z Życie Carlita.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
juz moge sie smiac czy raczej wlaczyc cos innego zallllosne
ryj w kubeł cośtamzioło, Strutter jest zajebisty. Ciężki czarny humor. Przewodniczący loży szyderców. To co piszę dymany czy tam dymion to wytwór mody na jechanie na gimbaziarnię. Jak to leciało, gimbaza beyblade'a oglądała
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów