📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ma ktoś link do całości? Kolega pyta co tam w czwórkę z tą siostrą robili. Nie wiem za bardzo o co chodzi bo na filmiku widać co robią, ale dla świętego spokoju bardzo bym prosił bo mojego kolegę Freda już krew zalewa i stoi nabuzowany, chyba zaraz wybuchnie.
LegendarnyZiom napisał/a:
No i dlaczego płacze? Przecież obronił.
To łzy szczęścia, siostra go pocieszy
ciekawe czy czarnuch dalej by się śmiał z krzywdy białych jakby wysłali go na plantację.
Brawo dla małego. Dostał piłką prosto w mazak i się nie rozbeczał jak wielu by zrobiło na jego miejscu w jego wieku. Będą z niego ludzie.
Stanowczo zbyt często widzę szczęście czarnych przy krzywdzie białego człowieka
ja bym beczał
DużyKutas napisał/a:
Ma ktoś link do całości? Kolega pyta co tam w czwórkę z tą siostrą robili. Nie wiem za bardzo o co chodzi bo na filmiku widać co robią, ale dla świętego spokoju bardzo bym prosił bo mojego kolegę Freda już krew zalewa i stoi nabuzowany, chyba zaraz wybuchnie.
ja pierdolę zobaczyłeś dziewczynę w spodenkach i już cię rwie żeby trzepać? na moje oko jesteś pierdolonym dewiantem takie coś się leczy.
Up Jbone
Tym bardziej, że ta dziewczynka ma maksymalnie 13 lat.
A co do płaczu dzieci, to płacz dzieci gdy się przewrócą to tylko wina kobiet. Gdy dziecko się wyłoży i nawet go zbytnio nic nie boli to patrzy na rekcję rodzica. Gdy zaraz zaczniesz go pocieszać, całować, przytulać to zacznie płakać i nauczy się takiej reakcji. Gdy zignorujesz to że lekko się dziecko uderzyło to przestanie ( ba nawet nie zacznie) płakać tylko będzie szaleć i bawić się dalej.
Ten chłopiec pewnie też by nie płakał, tylko reakcja siostry i ogólny śmiech z niego go do tego zmusiły. Taki odruch warunkowy.
Tym bardziej, że ta dziewczynka ma maksymalnie 13 lat.
A co do płaczu dzieci, to płacz dzieci gdy się przewrócą to tylko wina kobiet. Gdy dziecko się wyłoży i nawet go zbytnio nic nie boli to patrzy na rekcję rodzica. Gdy zaraz zaczniesz go pocieszać, całować, przytulać to zacznie płakać i nauczy się takiej reakcji. Gdy zignorujesz to że lekko się dziecko uderzyło to przestanie ( ba nawet nie zacznie) płakać tylko będzie szaleć i bawić się dalej.
Ten chłopiec pewnie też by nie płakał, tylko reakcja siostry i ogólny śmiech z niego go do tego zmusiły. Taki odruch warunkowy.
co tu się odjaniepawliło ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów