📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w 2010 to był strzał w ryja teraz to jest fake w face czy jak to się pisze
z partyzanta to kazdy potrafi
Pewnie wiele osób nie zdaje sobie sprawy ale właśnie w taki sposób można zniszczyć sobie życie. Chodzi o to że po takim ciosie ofiara może wyciągnąć nogi a sprawca jest wtedy przez długie lata ruchany w dupę w celi 4x3 i to na sucho.
A dziadek mi kiedyś mówił: Po pijaku w ogrodnictwo się nie baw. Jak się najebiesz , to nigdy się nie sadź, bo zawsze w okolicy coś większego wyrośnie. A i sadzonkę inny ogrodnik może ci wyjebać i do innego koszyka trafi...Te słowa dopiero dotarły do mnie po obejrzeniu tego filmu.
Ciagle tylko te teksty "z partyzanta to kazdy potrafi" a taka jest prawda ze jak masz z typem spine to musisz byc przygotowany na to ze w kazdej chwili mozesz wylapac cepa, a nie stac jak jakas cipa w rureczkach. Dlatego tez stwierdzam ze lepiej zachowac sie jak ten ziomeczek, wyprzedzic sapiacego sie buraka o to jedno uderzenie i znokaltowac oponenta.
Tyle w temacie!
Tyle w temacie!
Kiedy oni w końcu się nauczą, żeby nie stać w półdystansie. Stój od niego metr, przynajmniej będziesz widział co cię trafiło, tak to się zwykle na jednym ciosie kończy ( a wygrywa zawsze szybszy )
Ale prawilnie od razu pozycja boczna.
Profesjonalna robota. Złożył chłopaka od razu w pozycji bezpiecznej. Piwko!
hanks123 napisał/a:
Ciagle tylko te teksty "z partyzanta to kazdy potrafi" a taka jest prawda ze jak masz z typem spine to musisz byc przygotowany na to ze w kazdej chwili mozesz wylapac cepa, a nie stac jak jakas cipa w rureczkach. Dlatego tez stwierdzam ze lepiej zachowac sie jak ten ziomeczek, wyprzedzic sapiacego sie buraka o to jedno uderzenie i znokaltowac oponenta.
Tyle w temacie!
- Policzę do trzech - rzekł przyjaźnie.
- Raz. Dwa. - Kościste kolano uniosło się i z satysfakcjonującym, głuchym chrzęstem trafiło intruza w krocze. Cohen wykonał półobrót, by z całą siłą wbić jeszcze łokieć w nerki przywódcy, który runął na podłogę, zwinięty wokół swego osobistego uniwersum cierpienia.
- Trzy - dodał Cohen, zwracając się do kłębka na podłodze.
Słyszał kiedyś o uczciwej walce i już dawno zdecydował, że nie chce mieć z nią nic wspólnego.
Blask fantastyczny - Cohen Barbarzyńca
Dokładnie, jak ktoś chce się bić to niech się przygotuje na walkę, a jak ktoś się nie chce bić to niech po prostu odejdzie/ucieknie, co za problem. Natomiast "partyzantka" jest skurwysyństwem, jeżeli dwóch gości ze sobą rozmawia, jak na tym filmiku, a ktoś trzeci podbiega i z boku wypierdala któremuś z nich plombę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów