Gówniak strzela w gryzonia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wojtas09999 napisał/a:
Za latajacego homika zawsze piwo
Widziałeś kiedyś chomika ? Chomik ma rogi.
Zajebiste .Naprawdę to może lecieć w kółko . Po grubasie można się domyśleć że już go zjadł.
Wiesiek89 napisał/a:
Strzelał ślepakiem i efekt go trochę przerósł ...
Wiesiu na płytki spójrz, co sie stało pod świnką.
Ja pierdolę ale walka na komentarze pod fejkowym filmikiem. Lecę po popcorn.
to świnka morska nie chomik, poza tym świnki morskie mają podobno bardzo dobre, delikatne mięso
Dolandinho napisał/a:
Kurwa, szkoda, że w starego nie trafił. Za wychowanie syna w ten sposób by mu się przydało.
trafi, za kilka lat
Pszeciesz to fotomątasz.
Filmik dobry bo to typowy czarny humor. Samo zachowanie pojebane. Powinni im dojebać za znecanie nad zwierzetami. Kto normalny robi cos takiego.
Gnoja do zakładu
wojtas09999 napisał/a:
Za latajacego homika zawsze piwo
Kurwa po pierwsze słownik bo nie ma czegos takiego jak homik. A po drugie tys widzial chomika?
Przestancie się kłócić o świnkę morską. Jakoś nikt nie protestował jak strzelali z francuskiego karabinu do typa,a świnkę morską będziecie przeżywać ?
impressa88 napisał/a:
Przestancie się kłócić o świnkę morską. Jakoś nikt nie protestował jak strzelali z francuskiego karabinu do typa,a świnkę morską będziecie przeżywać ?
Jedna śmierć to tragedia, milion – to statystyka.
Józef Stalin
Sej_maj_nejm_bicz napisał/a:
Wiesiu na płytki spójrz, co sie stało pod świnką.
To raczej gazy i resztki zaślepki... nawet miękkim wkładem by rozsmarowal świniaka po podłodze... ewentualnie gazy wylotowe zdążyły odrzucić skazańca ale wtedy młody by się raczej tak nie zdziwił... ciężko powiedzieć bo faktycznie płytke trochę uszkodziło... trzeba wezwać Rutkowskiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów