Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Dostał z gumowej kuli i od razu spotulniał, a na koniec jeszcze grzecznie podziękował.

Takie filmy powinny dostawać napisy po arabsku, w suahili, w hindu itd., a następnie być kolportowane(wręcz
spamowane) na portalach społecznościowych w tych poszczególnych gównostanach.

Zmieniono 6 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kidl3r 2024-10-13, 3:57
patryk123441 napisał/a:

Skończ szkołę i przestań pić...

Szkołę dalej robię, picie to jest życie.
Zgłoś
Tadzio_Norek 2024-10-13, 13:17
Nie podniecaj się futryn bo się zesrasz...tobie to szlodzi
Zgłoś
M................0 2024-10-13, 17:17
I tak trzymać👍
Zgłoś
Kroki71 2024-10-13, 18:33
Ja bym jebał ale z ostrej. Po trzech dniach byłby spokój..
Zgłoś
SokZtućka 2024-10-14, 11:41
Już lewactwo nie strajkuje że krzywda tam się dzieje??
Gdzie jesteście bezmózgi lemingi jebane
Z pizzą lecieć na granicę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-10-14, 13:51
Stawiać taki mur na granicy z upadliną
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-16, 5:47
majeńka napisał/a:

A takie głupie pytanie: czemu tam są krzaki a nie pas zaoranej ziemi? I chińskie kamerki po 70zł co kawałek. Albo i podczerwień.
A z innej beczki: śliczny czysty nadwiślański akcent u naszego wojaka. To już ciapak mówił lepszym angielskim.

Czemu tam pola minowego nie ma, od tego może zacznijmy.
Zgłoś
majeńka 2024-10-16, 21:53 1
Mors_Nigra napisał/a:

Czemu tam pola minowego nie ma, od tego może zacznijmy.

To akurat traktat ottawski który Polska podpisała.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-16, 23:15
majeńka napisał/a:

traktat ottawski

Jaką Ty masz rozległą wiedzę. Odpowiedź na każde pytanie gotowa. Nie żartuję. Nie we wszystkim się z Tobą zgadzam, ale przyznać Ci trzeba, że wiesz "to i owo". W związku z pracą czy się po prostu ogólnie interesujesz? Studia związane z polityką czy coś?
Zgłoś
majeńka 2024-10-17, 4:03 1
Mors_Nigra napisał/a:

Jaką Ty masz rozległą wiedzę. Odpowiedź na każde pytanie gotowa. Nie żartuję. Nie we wszystkim się z Tobą zgadzam, ale przyznać Ci trzeba, że wiesz "to i owo". W związku z pracą czy się po prostu ogólnie interesujesz? Studia związane z polityką czy coś?

Nie, po prostu ciężki asperger. I czytanie wszystkiego jak leci zaczynając w przedszkolu przez parędzieści lat przez sporą część każdego dnia. Czy to fizyka subatomowa, czy katastrofy lotnicze, czy historia starożytna... Oczywiście tylko rzeczy ciekawe (tu odpada malarstwo czy seriale) z których coś kumam (czyli nie chemia organiczna itd).
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-10, 23:20
majeńka napisał/a:

To akurat traktat ottawski który Polska podpisała.

Tym się różnimy od zwierząt, rosjan, pisowców, trumpów, czy innego faszystowskiego ścierwa, że przestrzegamy prawa i cywilizowanych reguł. Może mnie kiedyś podłe skurwysyny zabiją podczas demonstracji w obronie praworządności i demokracji, ale będę umierał z poczuciem, że byłem dobrym człowiekiem i dołożyłem niewielką cegiełkę do walki ze złem.
Zgłoś
majeńka 2024-11-10, 23:48 1
Geraldinio napisał/a:

Tym się różnimy od zwierząt, rosjan, pisowców, trumpów, czy innego faszystowskiego ścierwa, że przestrzegamy prawa i cywilizowanych reguł. Może mnie kiedyś podłe skurwysyny zabiją podczas demonstracji w obronie praworządności i demokracji, ale będę umierał z poczuciem, że byłem dobrym człowiekiem i dołożyłem niewielką cegiełkę do walki ze złem.

W ogólności się z tobą zgadzam, ale akurat nie co do min. To jest broń jak każda inna: jak oberwiesz kulą z karabinu jesteś tak samo martwy jak po wejściu na minę. I nawet obrażenia nie są znacząco inne od tych od dronowanka albo strzału z artylerii.

I na dodatek wróg nie ma żadnych oporów przed użyciem min, bomb kasetowych, czy znacznie paskudniejszych bomb termobarycznych.

Tak więc, decyzja o uzyciu siły nie może być podjęta pochopnie, ale skoro się już zdecydowaliśmy (lub wróg napadacz zdecydował za nas), ograniczanie skutecznej broni jest głupotą.

Precedens: kusze. W średniowieczu zakazano ich używania przeciw chrześcijanom, głównie dlatego że byle chłopek może się zaczaić i Sir Wypierdalator, zwycięzca wielu turniejów i pociotek ulubionego barona króla, idzie do piachu — nawet bez możliwości wpłacenia okupu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem