Takie filmy powinny dostawać napisy po arabsku, w suahili, w hindu itd., a następnie być kolportowane(wręcz
spamowane) na portalach społecznościowych w tych poszczególnych gównostanach.
Skończ szkołę i przestań pić...
A takie głupie pytanie: czemu tam są krzaki a nie pas zaoranej ziemi? I chińskie kamerki po 70zł co kawałek. Albo i podczerwień.
A z innej beczki: śliczny czysty nadwiślański akcent u naszego wojaka. To już ciapak mówił lepszym angielskim.
To akurat traktat ottawski który Polska podpisała.Czemu tam pola minowego nie ma, od tego może zacznijmy.
traktat ottawski
Nie, po prostu ciężki asperger. I czytanie wszystkiego jak leci zaczynając w przedszkolu przez parędzieści lat przez sporą część każdego dnia. Czy to fizyka subatomowa, czy katastrofy lotnicze, czy historia starożytna... Oczywiście tylko rzeczy ciekawe (tu odpada malarstwo czy seriale) z których coś kumam (czyli nie chemia organiczna itd).Jaką Ty masz rozległą wiedzę. Odpowiedź na każde pytanie gotowa. Nie żartuję. Nie we wszystkim się z Tobą zgadzam, ale przyznać Ci trzeba, że wiesz "to i owo". W związku z pracą czy się po prostu ogólnie interesujesz? Studia związane z polityką czy coś?
To akurat traktat ottawski który Polska podpisała.
W ogólności się z tobą zgadzam, ale akurat nie co do min. To jest broń jak każda inna: jak oberwiesz kulą z karabinu jesteś tak samo martwy jak po wejściu na minę. I nawet obrażenia nie są znacząco inne od tych od dronowanka albo strzału z artylerii.Tym się różnimy od zwierząt, rosjan, pisowców, trumpów, czy innego faszystowskiego ścierwa, że przestrzegamy prawa i cywilizowanych reguł. Może mnie kiedyś podłe skurwysyny zabiją podczas demonstracji w obronie praworządności i demokracji, ale będę umierał z poczuciem, że byłem dobrym człowiekiem i dołożyłem niewielką cegiełkę do walki ze złem.