Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ja nie widzę żadnej różnicy pomiedzy Polską -Brazylią i zwierzetami .... no sorry
nie przepraszaj tylko wyjedz do Brazylii...
nie przepraszaj tylko wyjedz do Brazylii...
Po chuj leciec do Brazylii jak u nas za chwilę bedzie to samo ?
Ktos zna historie tego filmiku? Dlaczego ten typ mu zajebal deska?
Podobno ten co dostał, to zapisał się do"Wiosny" Biedronia...
Po ch*j leciec do Brazylii jak u nas za chwilę bedzie to samo ?
najgorsza patola siedzi w UK więc gorzej na pewno nie będzie
Ja nie widzę żadnej różnicy pomiedzy Polską -Brazylią i zwierzetami .... no sorry
Boś durny. Nie ma obecnie bardziej cywilizowanego kraju niż Polska, parę jest zbliżonych.
- Na zachodzie i północy większość to lewactwo, komuna, poprawność polityczna, i pełno czarnych, arabów i tym podobnych.
- Jeśli jakiś kraj na zachodzie jeszcze trzyma poziom jak np. Hiszpania, i Centralna/Środkowa Europa, to i tak jest tam dużo więcej ciapciaków i murzynów jak u nas.
- Na wschodzie niby Rosja nie jest aż tak lewacka, ale u nich pół kraju to muslimy, a do tego wszyscy są debilami bo bolszewicy (żydy i biedota) wyrznęli wszystkich co miało mózg.
- O afrykanach, azjatach, eskimosach, brazylijczykach itd nawet nie ma co pisać.
Wystarczy prosty test na to gdzie jeszcze przetrwała cywilizacja.
1. Czy normlnym jest że kobieta nie dostaje w pysk na ulicy od swoich?
2. Co się dzieje gdy kobieta idzie chodnikiem, podchodzi Arab i ją policzkuje?
...jeżeli gdzieś jeszcze przetrwała cywilizacja i choć resztka szlachetności i rycerskości właściwe odpowiedzi to:
1. Całkowicie normalnym
2. Solidny wpierdol
Reasumując, nie pierdol
- Na wschodzie niby Rosja nie jest aż tak lewacka, ale u nich pół kraju to muslimy, a do tego wszyscy są debilami
A według wszystkich badań ponad 70% ruskich to chrześcijanie. Muslimów mają poniżej 10%.
Reasumując, nie pierdol.
A według wszystkich badań ponad 70% ruskich to chrześcijanie. Muslimów mają poniżej 10%.
Reasumując, nie pierdol.
Pisałem w pośpiechu, to w Ruskiej armii jest blisko 50% muslimów. Wsród ludu jest ich 13%, ale to i tak prawie 20 milionów ciapatych. We Francji masz jedyne 7.5% .
Co by ruskie trolle nie pisały, to sowiety to i tak największe bydło, syf, kiła i mogiła w Europie, o ile można ich do niej zaliczyć. No może poza albanami.
w Ruskiej armii jest blisko 50% muslimów
Źródło proszę. Wikipedie i wykopy odpadają.
Wsród ludu jest ich 13%, ale to i tak prawie 20 milionów ciapatych.
Nie ciapatych, tylko Tatarów, Czeczenów czy Inguszy. A oni Twoich ciapatych nienawidzą dokładnie tak samo jak Ty. Zapytaj któregoś Tatara mieszkającego w Polsce (przypominam: to muzułmanie, więc wedle Twojej definicji - ciapaci) co sądzi o zamachach i ogólnie działalności radykałów.
Co by ruskie trolle nie pisały, to sowiety to i tak największe bydło, syf, kiła i mogiła w Europie, o ile można ich do niej zaliczyć. No może poza albanami.
A tutaj pełna zgoda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów