📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I co powiecie teraz obrońcy i obrączynie murzynów ?
Parę przykładów i porównań dla lepszego zrozumienia.
Ile razy słyszeliście by biały facet uderzył tak za nic czarną kobietę.... ?
Podpowiem, zero razy, przynajmniej ja nie słyszałem nic na przestrzeni ostatnich lat.
Ile razy czarny uderzył tak za nic czarną kobietę....?
Znów zero ! Oni się wzajemnie za nic nie napierdalają. I swoje czarnych kobiet na ulicy tak nie atakują !
Jaki wniosek ?
A no taki że murzyni to w większości jebani rasiści w stosunku do białych !!!!
Każdy to powie co z nimi dłużej przebywał/pracował !
A teraz czekam na wysryw sadolowego lewactwa, co kocha wszystkich oprócz ludzi z którymi się wychował, tych nienawidzi.
Parę przykładów i porównań dla lepszego zrozumienia.
Ile razy słyszeliście by biały facet uderzył tak za nic czarną kobietę.... ?
Podpowiem, zero razy, przynajmniej ja nie słyszałem nic na przestrzeni ostatnich lat.
Ile razy czarny uderzył tak za nic czarną kobietę....?
Znów zero ! Oni się wzajemnie za nic nie napierdalają. I swoje czarnych kobiet na ulicy tak nie atakują !
Jaki wniosek ?
Każdy to powie co z nimi dłużej przebywał/pracował !
A teraz czekam na wysryw sadolowego lewactwa, co kocha wszystkich oprócz ludzi z którymi się wychował, tych nienawidzi.
psotny_fiutek napisał/a:
Atakują, i to częściej (bo mają więcej okazji).Ile razy czarny uderzył tak za nic czarną kobietę....?
U niggerów (nie mylić z cywilizowanymi czarnymi) normą jest właśnie takie traktowanie kobiet. I w Afryce tego nie ma — tam są ludzie biedni, prymitywni i niecywilizowani, ale nie są skurwielami. Skurwielstwem jest zaś: 1. amerykańska kultura BLMów, 2. islam.
Brytyjskie dane o aresztach na 1000 mieszkańców według pochodzenia:
- czarni afrykańscy: 13 (włącznie z muzułmańskimi krajami Afryki, Afryka to 40% Islam)
- czarni ogółem: 53.5
- biali ogółem: 9
Nie znalazłam danych z podziałem na kraj pochodzenia, ale zgaduję że po odjęciu muzułmańskich krajów średnia spadłaby do poziomu białych lub nawet poniżej (pamiętaj, do białych włącza się np. kacapów).
za sam wygląd małpolud nadaje się do odstrzału
Do odstrzału
I tak go na 100%wypuszcza, Admas w zoo z gory dal prykaz ,ze bambolito Maja chodzic wolno
Nie ma większych rasistów od czarnuchów...niestety
A zabija chuja? Szkoda ze nie
Pięknie ustrzelił żyda, jak nie będzie żarła to może schudnie tucznik pierdolony
Na odszkodowanie od smolucha nie ma co liczyć, chyba że śmierdziel sprzeda wózek z dobytkiem. Ale to maks 10 dolarów.
Abstrahując od arcyciekawej dyskusji, czy naszprycowany całą tablicą Mendelejewa murzyn dobrze zrobił wyjebując tłustej żydówce w feministyczną mordę, chciałbym zapytać, jak on tego dokonał? Żeby tak jednym ciosem dwa siniaki?
Szacun dla tych Meksów, za to że dorwali tego śmiecia .
psotny_fiutek napisał/a:
Zapomniałeś dodać w wyliczeniach, że atakują tylko słabych i nierzadko w grupach...
psotny_fiutek napisał/a:
A teraz czekam na wysryw sadolowego lewactwa
...oraz że na sadolu lewactwa raczej nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów