Mało sadystyczne ale widać przynajmniej jakie to ma pierdolniecie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jest moc!
Oo kurwa, broń się rozlata prawie
@up no a czego Ty sie spodziewałeś? tylko w filmach jest sztywna tu niestety są siły w chuj no i temu lata karabin dalej strzela i działa nie napierdalasz z tego granatnika jak z procy więc karabin się nie rozleci nie wiem jak wpływa na wyniki ale pewnie coś tam pierdoli
Heh, jakie tam pierdolnięcie? Zauważcie jak on broń trzyma. Nie jest zaparta ani o bark, ani o przedramię. Po prostu ma kolbę w dłoni i tyle. Jego ciało też prawie wcale się nie cofa po strzale. Zatem odrzut nie może być duży.
Cytat:
@up no a czego Ty sie spodziewałeś? tylko w filmach jest sztywna tu niestety są siły w chuj no i temu lata karabin dalej strzela i działa nie napierdalasz z tego granatnika jak z procy więc karabin się nie rozleci nie wiem jak wpływa na wyniki ale pewnie coś tam pierdoli
Wstaw jakieś kropki i przecinki bo takiego bełkotu to ja dawno tu nie widziałem
LucaBrasi nie chce mi się a bełkoczesz jak przełożony jebie Cię za robote
Aeze umyj dupe mopem
Aeze umyj dupe mopem
Takie dildo tam zamontować i do dupy celować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów