4. stycznia w Bairro Jardim Canaã, w mieście Uberlândia, biynesmen w czarnej podkoszulce został postrzelony aż pięć razy. Kobieta agresora robiła wiele, aby go powstrzymać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biznesmen nie miał wydać grosika ?
Ten pseudo biznesmen pojebany zamiast uciekac to kozaczyl.
Gostek na końcu wyskoczył, zobaczył postrzelonego murzyna i pobiegł zadzwonić po śmieciarkę
SlimShady napisał/a:
Chyba kobieta ofiary. Ale rozumiem. Już późna pora
Tak, ofiary - a potem odjechała samochodem ze sprawcą. Dla niektórych chyba żadna pora nie będzie odpowiednia na myślenie...
Najpierw go zasłania a potem odjeżdża z tym co strzelił. Qrwa chyba nie wytrzeźwialem jeszcze
Sprawa jest prosta. Dawała dupy. Ją powinien odstrzelić. O czym tu się rozpisywać?
pytolsky napisał/a:
Tak, ofiary - a potem odjechała samochodem ze sprawcą. Dla niektórych chyba żadna pora nie będzie odpowiednia na myślenie...
JanJankowski napisał/a:
Najpierw go zasłania a potem odjeżdża z tym co strzelił. Qrwa chyba nie wytrzeźwialem jeszcze
Odjebał jej bolca, znaczy się że miała się bez właściciela pałętać? Przyjął jak swoją
To już standard u ciapatych bohaterów, że używają samic lub młodych jako tarczy
Kobieta zminną jest. Jej uczucia także.
Biznesmen zamiast spierdalać, to kierpce zbierał hehe.
pytolsky napisał/a:
No skoro tak twierdzisz to nie wnikam obejrzałem drugi raz i faktycznie wlazła do auta co wcześniej mi umknęło
Fajny ten passacik taki Niemiecki niepomalowany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów