Sceny miłe dla oka sadola najprawdopodobniej nagrano wczoraj, gdy zwolennicy Mohammeda Mursiego zgromadzili się pod budynkiem Gwardii Republikańskiej w Kairze. Według Bractwa Muzułmańskiego właśnie tam przetrzymywany jest były prezydent Egiptu. Wojsko otworzyło ogień do tłumu, zabijając co najmniej 40 osób i raniąc ponad 300. Nagrania BBC pokazują starcia oraz rannych zabieranych przez karetki pogotowia, ale nie jest jasne, czy nagrano je w tym samym czasie co ten film.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Up kurwa, a myślałem, że już wszyscy o Hance zapomnieli i przestaną wkuriwać sucharami
koleś z kartonem to Solid Snake
1:35
hue hue pewnie mysli ze w tym kartonie jest niewidoczny i niezniszczalny
hue hue pewnie mysli ze w tym kartonie jest niewidoczny i niezniszczalny
ile to do pancerza?
nic tylko wyslac im wiecej pestek by sie bardziej mogli postrzelac
Ale przynajmniej są tak wspaniałomyślni, że kręcą dla nas materiał w dobrej jakości. Pewnie niebawem się pojawi w sieci nowy film
Nie rozumiem po co oni ratuja tego co wedlug nich idzie do lepszego, do tych ich 70 dziewic? Po chuj sie pytam jeszcze proboje oddychac ? i na koniec dlaczego kurwa!!!!!!!!!! nie wejda wszyscy do jednego wielkiego jebaneg dola, i wypierdola sie w powietrze skoro tam im bedzie lepiej !!!!!!!!!! ???????
Zastanawia mnie jedno dlaczego na pełnej kurwie nie wjadą w to bydło co jest na filmie klaskałbym jak pojebany i dał same noty 10 10 10 10 10
Te brudasy popierają typa, który kojarzy mi się trochę z dyktatorem z filmu Ostatni król Szkocji. Bardzo dobrze, że do nich strzelają, gdyby sytuacja była odwrotna, co bardziej radykalni Bracia Muzułmańscy by się nie pierdolili i wystrzelali wszystkich wpizdu.
Końcówka mówi wszystko.... Nowa reklama Nissana
jebnąć w tym samym miejscu paradę pedałów to by było świetnie. ale i tak moje oczy się cieszą.
Dobrze tak ścierwu, niech giną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów