Sceny miłe dla oka sadola najprawdopodobniej nagrano wczoraj, gdy zwolennicy Mohammeda Mursiego zgromadzili się pod budynkiem Gwardii Republikańskiej w Kairze. Według Bractwa Muzułmańskiego właśnie tam przetrzymywany jest były prezydent Egiptu. Wojsko otworzyło ogień do tłumu, zabijając co najmniej 40 osób i raniąc ponad 300. Nagrania BBC pokazują starcia oraz rannych zabieranych przez karetki pogotowia, ale nie jest jasne, czy nagrano je w tym samym czasie co ten film.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To są jebani islamiści . Gotowi zabić każdego niewiernego , kamieniują kobiety za brak burek , facetów za alkohol .
Jak sami są potraktowani swoim metodami to podnosi się larum o prawa człowieka oraz wartości demokratyczne ,które oni mają w dupie . Gdyby rządzili to pewnie wszyscy z manifestacji opozycyjnych zostali by zabici na miejscu .
Niech giną !
Jak sami są potraktowani swoim metodami to podnosi się larum o prawa człowieka oraz wartości demokratyczne ,które oni mają w dupie . Gdyby rządzili to pewnie wszyscy z manifestacji opozycyjnych zostali by zabici na miejscu .
Niech giną !
Już mógłbyś zmienić te "szokujące sceny", na "Do scen miłych dla oka sadoli" ....
Kupa_w_majtkach napisał/a:
Już mógłbyś zmienić te "szokujące sceny", na "Do scen miłych dla oka sadoli" ....
gotowe
Nikt ich nie lubi... Nawet sami siebie nie lubią.
O co chodzi z tym kartonem w 1:35?
Jakiś nowy prototyp hełmu? Czapka niewidka?
Jakiś nowy prototyp hełmu? Czapka niewidka?
Filmiki z ciapatymi- Allah Akbar.
Filmiki z USA- "oł maj gasz".
Filmiki z Polski-" o kurwa".
I tak można pisać pod każdym praktycznie filmem.
Filmiki z USA- "oł maj gasz".
Filmiki z Polski-" o kurwa".
I tak można pisać pod każdym praktycznie filmem.
rozpierdalają mnie ci "reporterzy" z telefonami. Kilku robi zadymę, a kilku set węszy ciekawy filmik do nagania. Jakby tak te wszystkie filmy posklejał to dobre kino akcji, niskobudżetowe oczywiście może z tego być
Wersja gwardi jest taka że bronili się przed uzbrojonymi akbarami, dla mnie to bardziej prawdopodobne niż to że po prostu zaczeli do nich strzelać.
@flightmen13
W Rosji jeszcze jest "Wot bliat'"
W Rosji jeszcze jest "Wot bliat'"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów