📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Miałem to samo ze zmywarką, na pralki też uważajcie
Niech im ktoś powie, że zepsute mięso można wyrzucić.
Kiedyś taka sprawa głośna była na Pradze Południe, że jak Seba strzelił do lodówki to się okazało, że kiedyś miał siostrzyczkę. Także nie polecam.
@Up
Seba zapierdolił strzał w lodówkę siostra stała gdzieś obok i dostała rykoszetem wnioskując po tym co napisał 'weltmajster'
Seba zapierdolił strzał w lodówkę siostra stała gdzieś obok i dostała rykoszetem wnioskując po tym co napisał 'weltmajster'
Podpowiedź:
Lepsze jak efekty specjalne.
Myśliwy zaatakował pracującą w polu radziecką lodówkę. Lodówka odpowiedziała celnym ogniem kilku dział rakietowych, po czym odleciała w kierunku Moskwy.
Lobo24 napisał/a:
Myśliwy zaatakował pracującą w polu radziecką lodówkę. Lodówka odpowiedziała celnym ogniem kilku dział rakietowych, po czym odleciała w kierunku Moskwy.
Czytała Krystyna Czubówna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów