czy wy wszyscy jesteście pojebani? jeśli quad jest zarejestrowany to NIKT kurwa NIKT nie może im zabronić jeździć nawet po zwykłych drogach, tym bardziej w dzień kiedy nie ma ciszy nocnej. masz problem z tym, że człowiek se lata na quadzie bo lubi to masz pierdolony kompleks warszawiaka. tyle tych gołodupców turystów nasrane, że ja mam ich wszystkich głęboko w dupie. żyje tu, i se będę kurwa spędzał swój wolny czas jak chcę, i gówno mnie to obchodzi czy ktoś ma małe dzieci, które biegają po podwórku czy spać nie mogą. dzieci trzeba pilnować, a jak takie wybiegną na drogę gdzie nawet samochód może jechać, to jaka to różnica czy quad czy co?
offroady to nie tor'roady jakieś, po to są żeby jeździć gdzie i komu się chce a nie na pierdolonych torach, od tego masz gokarty, chyba że wpierdalasz się komuś na pole, ale zawsze można spytać i z pozwoleniem też polatać.
po za tym jeśli nie masz zarejestrowanego quada, to se legalnie możesz polami(^UP) obok dróżek zapierdalać, a policja chuja może zrobić. bo rejestruje się je tylko po to żeby można było jeździć drogami publicznymi.
więc lamentujcie lamentujcie, bo chuja wam to da.