Materiał znajomego który chciał ten materiał upowszechnić, z tego co wiem to ten ,,strzelec" jest nieobliczalny, a kierowca to nie wiem jak często jeździł obok jego domu
Materiał znajomego który chciał ten materiał upowszechnić, z tego co wiem to ten ,,strzelec" jest nieobliczalny, a kierowca to nie wiem jak często jeździł obok jego domu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli ktoś ma w dupie komfort ludzi w jego otoczeniu to nie powinien w ogóle mordy otwierać.
Na początku filmiku widać pocięte bale. Jak dziadzia będzie ciął drewno piłą mechaniczną albo ścinał drzewo w tartaku a ja będę w okolicy np. nad pobliskim stawem się próbował wyciszyć po pracy to tez mam iść do niego strzelać? Ludzie żyją w stadach i sami też w innych sytuacjach przeszkadzają. Ludzie żyją na starówkach gdzie jest głośno, w okolicach stadionów gdzie szczególnie starsi ludzie narzekają na hałas podczas imprez. Wtedy kurwa decybele już nie nie przeszkadzają co? Bo przecież kochana drużyna gra. Jebani hipokryci wszędzie. Jak ktoś tego nie rozumie może się wynieść tam gdzie internet nie sięga.
"Jeśli ktoś znieważa moją matkę, moją żonę albo córkę moją - To nie rozumuję, tylko uderzam"
Peace!
Ps:.brak-polskich-znakow-i-myslinik-zamiast-spacji-mam-padlo-a-nie-kopma-z-gory-przepraszam-ale-jak-oejrzalem-to-musialem-cos-napisac-bo-juz-nie-wiem-jak-zyc-w-tym-kraju...
O jakim wy dowartościowaniu mówicie, jakie niszczenie, jakie głośno? W każdym społeczenstwie są idioci i na to nie ma lekarstwa. Ci idioci psują wizerunek i tak jest i będzie.
Dawać mi tu mądrego co zna wszysctkich quadowców i wie ze każdy z nich niszczy i przeszkadza.
Tylko narzekać umiecie i wkur*ia was że ktoś ma inaczej, lepiej, że spędza czas inaczej niż wy. Wszyscy się w lesie zmieszczą, quadowcy, turyści i zwierzęta. Tylko po co ten ból dupy jak np u ProfessorHix czy Sergrasta i wielu tam przed nimi??????
Jesteście frajerami a w internecie możecie napisać co chcecie. I co lepiej wam? Stan jeden z drugim przed prawdziwym quadowcem NIE SEZONOWCEM i mu powiedz jak to głośno i źle . Starczy wam odwagi? W ryj by jeden z drugim dostał.
Widzicie fanboye - sami kurwa nie wiecie co to za sprzet.
De facto jest to skrzyzowanie kurwy z mułem, bo ani to motor ani offroad. Wozidelko to ciagania przyczepki pelnej paszy w jedna, a gnoju druga strone.
Mowienie w tym wypadku o offroadzie to jakby mowic że walenie konia przy pomocy dwoch dloni to gangbang...
A gdzie mają kurwa jeździć. Otworzyli u mnie w mieście tor dla tych pojebów jakiś pedał przyjechał i sobie kręgosłup złamał i tor zamknęli.
I dobrze. Mam nadzieje, ze zdychal w meczarniach.
Nie da się zadowolić wszystkich, ale tak się składa, że hałas motoru się da zmniejszyć - wystarczy się przenieść w inne miejsce. A jak się nie da, to trudno, ale przejdźcie się do okolicznych domów i powiedzcie jaka jest sprawa, może są jakieś godziny, kiedy są w pracy i ich jebie hałas. Nikt Wam kurwa nie każe rzucać pasji i hobby, ale przestańcie się (niektórzy, nie mówię że wszyscy) rzucać "nie przeniosę się, nie bo nie, mi się należy i chuj".
Czasem zwykłe "przepraszam, nie mamy toru w pobliżu, a to nas odstresuje i dzięki temu nie łazimy z bronią po mieście" spowoduje, że ludzie będą o wiele lepiej tolerować Was i Wasze pojazdy.
Chwila pomyślunku, nic więcej.
@conrad89
Przestań wyzywać i się rzucać, bo nie masz żadnych porządnych argumentów i się zaraz zesrasz. Od takiej spiny robią się hemoroidy, wiesz?
Oczywiście, że nie powinien strzelać, ale ja go rozumiem. Logiczny dobrze mówi i krata piwa mu za to. Nie wiesz co go tak wkurwiło. Jakby mi ktoś napierdalał w lesie to też by mi się skończyła cierpliwość. To jak z ciapatymi, argumenty nie działają, ile można w kółko prosić i gadać, a oni i tak ruchają kozy. Czasami nie pozostaje nic innego jak tylko rozjebać.
Poza tym, nie strzelił w niego. To był wyraźnie strzał ostrzegawczy. Koleś ma dość i wyraźnie pokazuje, że nie ustąpi.
Przykro mi, zabawa i pasja - okej, ale róbcie to tak, żeby nikomu nie przeszkadzać. Nie ma legalnych torów? No przykro mi. Ja też żałuję, że nie mogę legalnie przyjebać idiocie, ale takie życie. Zamiast się srać o byle co to zróbcie coś z tym, piszcie petycję o odosobniony tor, uderzcie do władz itd. bo bluzgam i wyzywaniem gówno zdziałacie.
Pozdro dla Logicznego, bo widzę, że jego nick nie jest przypadkowy.
Dobrze proszę pana Aaaaaa Chuja tam wiesz !
idź usuń swoim chujem te hemoroidy kozom o których tak mówisz Rympałku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów