📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że im w tą satelitę nie wyjebało, a swoją drogą skąd te jebane, brudne pajace mają taką broń?!
jak to kurwa skąd wielcy obrońcy demokracji im masowo ją dają
widzę że oglądają telewizje, pewnie.... Animal planet
proponuje wyłączać głos podczas ich akbarow bo to juz strasznie wkorwia
Loq14, pewnie "bracia" z Arabii Saudyjskiej podarowały...
@Loq14 opowiem Ci jak to wygląda:
Sekretarz obrony USA mówi do prezydenta USA:
- oni mają nowoczesną broń i są niebezpieczni!
- skąd wiesz?
- spojrzałem na fakturę.
Sekretarz obrony USA mówi do prezydenta USA:
- oni mają nowoczesną broń i są niebezpieczni!
- skąd wiesz?
- spojrzałem na fakturę.
kurwa panowie , sam bym im ta bron sponsorowal zeby ogladac jak sie zabijaja piwko
Było allach akbarowanie, więc nie będzie piwa. Bokiem mi już wychodzi to ich darcie ryja
@[Magik] Nie lepiej,żeby ich zgnębić i wyeliminować problem? Nie wiem czy tam to Rosja sponsoruje czy Usa pod przykrywką innych bajerów. kurde, wleźć, uspokoić, tych radykalnych do Guantanamo (uu za pierwszym razem dobrze napisałem ;d) i spokój. ALE niee, to jest czysta pOlityyka. Zamydlają tymi konfliktami na bliskim wschodzie, straszą,że zagrożenie straszne, a te jbne ustawy i nakazy wchodzą.. Był nie dawno na sadolu temat o ustawie, która zezwala prezydentowi wykorzystać wojsko jak policję, w razie 'zagrożenia'. Jest to aż rażące w oczy zabezpieczenie, na wypadek zamieszek podobnych do tych, które miały miejsce w ostatnio w Turcji... Kurde, ludzie.. Społeczeństwo nie chciało CH, woleli park, to ich armatkami, gazami i gumową amunicją potraktowali, a co najlepsze kilka osób nie żyje.. Proste,że to była kropla w morzu,która przeważyła szale ale dokładnie takiego samego scenariusza spodziewają się w Europie. Dlatego stwierdzenie,iż "sam bym im ta bron sponsorowal zeby ogladac jak sie zabijaja" jest na tyle głupie, a jednocześnie PRAWDZIWE,że aż straszne. I krew mnie zalewa,że Janowicz przegrał z Murrayem.
a tak serio pewnie podłapali, że jak krzyczą "allah akbar" to oglądalność ich filmów na YT rośnie i stąd jest ich tak dużo
Teraz już wiem jak to wszystko działa:
Żeby trafić trzeba krzyczeć allah akbar w równych odstępach czasowych. Jak będzie za często to pocisk osiągnie za dużo moc allaha i wymknie się spod kontroli. A jak za mało to pocisk nie trafi albo nie przebije pancerza. Podobny system jest używany w wielu grach.
[Magik] A tam sponsorować, dawać im za darmo naszą broń. Lepiej sprzedawać, my zarabiamy i mamy filmiki, a oni giną. Czyż to nie wspaniały układ? JuEsSej, Raszja oraz kumple od lat tak robią.
Żeby trafić trzeba krzyczeć allah akbar w równych odstępach czasowych. Jak będzie za często to pocisk osiągnie za dużo moc allaha i wymknie się spod kontroli. A jak za mało to pocisk nie trafi albo nie przebije pancerza. Podobny system jest używany w wielu grach.
[Magik] A tam sponsorować, dawać im za darmo naszą broń. Lepiej sprzedawać, my zarabiamy i mamy filmiki, a oni giną. Czyż to nie wspaniały układ? JuEsSej, Raszja oraz kumple od lat tak robią.
Metoda jest prosta - jak diler chce złapać klienta na narkotyki, to nie wali mu od razu zaporowej ceny, wprost przeciwnie - daje mu trochę towaru za darmo, potem stopniowo podnosi cenę i jak koleś jest uzależniony to kosi najwięcej. W świecie islamskim jest trochę inaczej - USA daje im za darmo broń, bo wie, że dzięki temu obalą oni niepasujący im reżim (który blokuje dostęp ich rodzimych firm do rynku zbytu) - bo w 21 wieku wygrywa nie to państwo, które zajedzie wroga militarnie tylko takie, które "postawi" na jego terenie najwiecej swoich firm (likwidując te lokalne) a potem będzie drenować z kasy wykorzystując monopol. Tak np. zrobiono z Polską - praktycznie 3/4 firm działających w Polsce to zagraniczne molochy, które dzięki lobbingowi nie płacą podatków albo unikają ich płacenia wykorzystując sztuczki księgowe (przykład: Carrefour i Orange - co roku firmy te płacą kilkaset milionów nieopodatkowanej "opłaty za wykorzystywanie loga" która to kasa wędruje do spółek-matek we Francji).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów