18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Loq14 2013-07-06, 22:43 34
Szkoda że im w tą satelitę nie wyjebało, a swoją drogą skąd te jebane, brudne pajace mają taką broń?!
Zgłoś
j................x 2013-07-06, 22:49 2
jak to kurwa skąd wielcy obrońcy demokracji im masowo ją dają
Zgłoś
rockface123 2013-07-06, 22:54
widzę że oglądają telewizje, pewnie.... Animal planet
Zgłoś
airwalk 2013-07-06, 22:55
proponuje wyłączać głos podczas ich akbarow bo to juz strasznie wkorwia
Zgłoś
o................n 2013-07-07, 0:02 1
Loq14, pewnie "bracia" z Arabii Saudyjskiej podarowały...
Zgłoś
RockyWood 2013-07-07, 0:32 59
@Loq14 opowiem Ci jak to wygląda:

Sekretarz obrony USA mówi do prezydenta USA:
- oni mają nowoczesną broń i są niebezpieczni!
- skąd wiesz?
- spojrzałem na fakturę.
Zgłoś
[Magik] 2013-07-07, 0:49 2
kurwa panowie , sam bym im ta bron sponsorowal zeby ogladac jak sie zabijaja piwko
Zgłoś
banshee 2013-07-07, 0:55 1
Było allach akbarowanie, więc nie będzie piwa. Bokiem mi już wychodzi to ich darcie ryja
Zgłoś
Soniac 2013-07-07, 2:00 6
@[Magik] Nie lepiej,żeby ich zgnębić i wyeliminować problem? Nie wiem czy tam to Rosja sponsoruje czy Usa pod przykrywką innych bajerów. kurde, wleźć, uspokoić, tych radykalnych do Guantanamo (uu za pierwszym razem dobrze napisałem ;d) i spokój. ALE niee, to jest czysta pOlityyka. Zamydlają tymi konfliktami na bliskim wschodzie, straszą,że zagrożenie straszne, a te jbne ustawy i nakazy wchodzą.. Był nie dawno na sadolu temat o ustawie, która zezwala prezydentowi wykorzystać wojsko jak policję, w razie 'zagrożenia'. Jest to aż rażące w oczy zabezpieczenie, na wypadek zamieszek podobnych do tych, które miały miejsce w ostatnio w Turcji... Kurde, ludzie.. Społeczeństwo nie chciało CH, woleli park, to ich armatkami, gazami i gumową amunicją potraktowali, a co najlepsze kilka osób nie żyje.. Proste,że to była kropla w morzu,która przeważyła szale ale dokładnie takiego samego scenariusza spodziewają się w Europie. Dlatego stwierdzenie,iż "sam bym im ta bron sponsorowal zeby ogladac jak sie zabijaja" jest na tyle głupie, a jednocześnie PRAWDZIWE,że aż straszne. I krew mnie zalewa,że Janowicz przegrał z Murrayem.
Zgłoś
blackbird969 2013-07-07, 2:21 1
a tak serio pewnie podłapali, że jak krzyczą "allah akbar" to oglądalność ich filmów na YT rośnie i stąd jest ich tak dużo
Zgłoś
Imper3838 2013-07-07, 2:56 3
Teraz już wiem jak to wszystko działa:

Żeby trafić trzeba krzyczeć allah akbar w równych odstępach czasowych. Jak będzie za często to pocisk osiągnie za dużo moc allaha i wymknie się spod kontroli. A jak za mało to pocisk nie trafi albo nie przebije pancerza. Podobny system jest używany w wielu grach.

[Magik] A tam sponsorować, dawać im za darmo naszą broń. Lepiej sprzedawać, my zarabiamy i mamy filmiki, a oni giną. Czyż to nie wspaniały układ? JuEsSej, Raszja oraz kumple od lat tak robią.
Zgłoś
bloodwar 2013-07-07, 10:26 4
Metoda jest prosta - jak diler chce złapać klienta na narkotyki, to nie wali mu od razu zaporowej ceny, wprost przeciwnie - daje mu trochę towaru za darmo, potem stopniowo podnosi cenę i jak koleś jest uzależniony to kosi najwięcej. W świecie islamskim jest trochę inaczej - USA daje im za darmo broń, bo wie, że dzięki temu obalą oni niepasujący im reżim (który blokuje dostęp ich rodzimych firm do rynku zbytu) - bo w 21 wieku wygrywa nie to państwo, które zajedzie wroga militarnie tylko takie, które "postawi" na jego terenie najwiecej swoich firm (likwidując te lokalne) a potem będzie drenować z kasy wykorzystując monopol. Tak np. zrobiono z Polską - praktycznie 3/4 firm działających w Polsce to zagraniczne molochy, które dzięki lobbingowi nie płacą podatków albo unikają ich płacenia wykorzystując sztuczki księgowe (przykład: Carrefour i Orange - co roku firmy te płacą kilkaset milionów nieopodatkowanej "opłaty za wykorzystywanie loga" która to kasa wędruje do spółek-matek we Francji).
Zgłoś
wich3r 2013-07-07, 11:19
drą się jakby dochodzili
Zgłoś
Fever123 2013-07-07, 11:33 2
Allah z chórkiem ,postarali sie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem